SORAJA U BIZNISU SA JANUKOVIČEM JUNIOROM Zbog nje ulaže 13 miliona u Crnu Goru? - Volim Podgoricu

SORAJA U BIZNISU SA JANUKOVIČEM JUNIOROM Zbog nje ulaže 13 miliona u Crnu Goru?

Soraja Vučelić je zavela Oleksandra Janukoviča, sina bivšeg predsjednika Ukrajine Viktora Janukoviča, a bogati nasljednik odlučio je, navodno, samo zbog nje, da uloži 13 miliona evra u Crnu Goru, pišu srpski tabloidi.

On će, kako navodi srpski Informer, na primorju graditi stanove i poslovne objekte, a Soraju je angažovao da bude posrednik u prodaji i tako i sama zaradi dobre pare.

Susret u Crnoj Gori

Ovaj uspješni biznismen upoznao je zgodnu manekenku prošle godine na Crnogorskom primorju i od tada su u kontaktu.

Oleksandar je prošlog ljeta bio u Crnoj Gori, gdje je i upoznao Soraju preko zajedničkih prijatelja. Počeli su da se druže i kroz neobavezan razgovor došli do toga ko se čime bavi. Oleksandar je ispričao da ima građevinsku firmu i da planira da investira u Crnoj Gori. Soraja mu je rekla da i ona već neko vrijeme ima slične planove – priča dobro obaviješteni Informerov izvor, i dodaje da je Vučelićeva odmah zapala za oko bogatom Ukrajincu:

Janukovič je pokušao da šarmira Soraju, ali je ona, navodno, ostala ravnodušna.

-Kada je vidio da neće s njom lako izaći na kraj, predložio joj je da udruže snage. On će graditi poslovne i stambene objekte u Crnoj Gori u vrijednosti od 13 miliona evra, a ona će poslije da ih prodaje za procenat. Imali su nekoliko sastanaka gdje su utanačili detalje, kao i vremenske rokove do kada gradnja treba da se završi.

Kako Soraja već ima firmu koja se bavi prodajom nekretnina, Oleksandar joj je ponudio da u novom poslu zajedno osnuju kompaniju u kojoj će ona biti manjinski vlasnik.

On u Ukrajini ima veliki broj preduzeća i veoma je uspješan u svom poslu, a imao je, kako prenosi ovaj tabloid, veliku želju da poslovanje proširi i na Balkan.

Vučelićeva je, kako tvrde, potvrdila ove informacije, ali zbog tajnosti ugovora koji je potpisala sa Janukovičem nije mogla da otkriva detalje.

Oleksandar Janukovič “težak” pola milijarde

Peđa Milosavljevićpublic
Oleksandar i Viktor Janukovič

Oleksandr Janukovič je jedan od najbogatijih Ukrajinaca. Prema magazinu “Forbs”, njegovo bogatstvo se procjenjuje na pola milijarde dolara. Sin bivšeg predsjednika po zanimanju je zubar i biznismen, a obogatio se prije nekoliko godina kada je preuzeo Ukrajinsku banku za razvoj. Posjeduje 16 velikih kompanija, a njegova poslovna imperija se prostire i u Švajcarskoj i Norveškoj.

Stvarno imam mnogo uspješnih investitora i poslovnih partnera iz inostranstva. Mnogi s kojima sarađujem su vrlo poznata i bitna imena u svijetu, ali ja o tome ne mogu da govorim jer poštujem pravo na privatnost u poslu. To je sve što smijem da vam kažem, razumite me – rekla je Soraja, prenosi tabloid.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com