PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Večera i tri koktela u Dnevnoj sobi - Volim Podgoricu

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Večera i tri koktela u Dnevnoj sobi

Dosadni utorak više ne mora da bude takav. The Living Room, popularni lounge&dining bar u Capital Plazi, utorkom veče uveo je Supper Club paket koji donosi jedinstven i originalan spoj hrane i pića, uz zanimljiv performans šankera. O čemu je zapravo riječ?

Supper Club paket uparuje odabrani koktel i jelo koji, pripremljeni na bazi jednog pića, čine savršen spoj ukusa. Da doživljaj bude potpun, šankeri koktele ne spremaju za barom, već na pokretnim kolicima direktno pred gostima, koji iz prve ruke mogu da gledaju i čuju detaljno objašnjenje kako nastaje koktel koji su naručili. Supper Club paket od 16 eura uključuje 3 koktela i jedno jelo, koje gosti takođe mogu naručiti i odvojeno, u zavisnosti od ukusa i želja.

U okviru Supper Club ponude, svaki mjesec u omiljenoj podgoričkoj dnevnoj sobi ima svoje piće. Januar ponosno predstavlja džin,  pa su na Supper Club meniju kokteli Martini, Negroni i Cucumber Cooler i jela od piletine, jagnjetine i lignji. Meni se mijenja u februaru, kada glavnu riječ preuzima vodka.

Nakon uspješnog otvaranja u oktobru prošle godine, The Living Room Podgorica se već pozicionirao kao mjesto koje treba posjetiti i iskusiti, sve od doručka do posljednjeg pića pred spavanje. Supper Club paketom upotpunio je sedmičnu ponudu, nakon već prepoznatljivih Vinyl Sessions žurki četvrtkom, nastupa DJ-eva petkom i subotom i akcije Vino i sir, u kojoj hedonisti mogu da uživaju nedjeljom. Podgorička dnevna soba radi do ponoći, osim četvrtkom, petkom i subotom kada ima produženo radno vrijeme do 2h.

 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com