POMOZIMO DJECI OBOLJELOJ OD KANCERA: Velika humanitarna manifestacija “BE HUMAN HAIR SHOW” - Volim Podgoricu

POMOZIMO DJECI OBOLJELOJ OD KANCERA: Velika humanitarna manifestacija “BE HUMAN HAIR SHOW”

Humanitarna manifestacija “Be Human Hair Show” u organizaciji Kuće mode i ljepote Zoran, NVO-a Budi human i prijatelja manifestacije, održaće se u nedjelju, 22. januara u KIC“Budo Tomović”, a kompletna sredstva prikupljena prodajom ulaznica biće donirana Udruženju roditelja djece oboljele od kancera Feniks.

Kako je rekla Dijana Stojanović, osnivač udruženja, novac će biti iskorišten za završetak radova na odjeljenju dječje onkologije. Do sada je za radove vrijedne oko 50.000 eura, prikupljeno oko 30.000 i ona se nada da će ova humanitarna akcija pomoći da se radovi privedu kraju. Stojanović je podsjetila da u Crnoj Gori oko 20 djece godišnje oboli od ove opake bilesti, kao i da se oni liječe uglavnom u Beogradu ili drugim centrima.

-Kada borave u Crnoj Gori, borave zajedno sa drugom bolesnom djecom, u izuzetno lošim uslovima. Zato smo se i odlučili da pokrenemo akciju za opremanje dječjeg onkološkog odjeljenja i veoma sam zahvalna ovim ljudima što su odlučili da nam u tome pomognu, rekla je ona.

-Ideja za osnivanje organizacije “Be Human” potekla je od Ivana Vukčevića, par naših drugih prijatelja i mene. Stali smo iza te priče i odlučili da pravimo revije humanitarnog karaktera, da pomognemo djeci oboljeloj od karcinoma i dječjoj onkologiji, kazao je Suad Lukačević i podsjetio na brojne probleme i nedaće sa kojima se susreću roditelji oboljele djece.

Zoran Vukčević  je istakao da se njegov tim uvijek odazivao humanitarnim akcijama, bilo na Balkanu ili u gradovima po Evropi, gdje su učestvovali na takmičenjima.

-Osim ljudi koji su tu pored mene, radujem se što su se svi naši prijatelji iz okruženja odazvali i što će dati svoj doprinos. Iz Slovenije će doći najbolji frize Stevo Pavlović, iz Hrvatske Lidija Štokić, iz Bosne i Hecegovine Senad Šehić, Stipe Filipović, iz Makedonije Perica Ivanovski, iz Srbije Duška Bogataj i Branko Petrović, a iz Crne Gore Ivan Vukčević i Duško Radović – Bajlo”, nabrojao je on. Vukčević se posebno zahvalio KIC “Budo Tomović” i njegovoj dirketorici Snežani Burzan koja im je, kako je rekao, u svemi izišla u susret.

Manifestaciju će, kako je rekao,  upotpuniti i crnogorski predstavnik na Eurosongu, Slavko Kalezić, Barber tim i mnogi drugi frizeri, ali i dizajnerke Marina Banović – Džuver i Sanja Bobar.

-Moj cilj do sada je uvijek bio da činimo dobro, jer se dobrim vraća. Zahvalila bih se organizaciji na pozivu, da budem dio projekta što je velika čast. Ono što mogu da otkrijem je da ćemo tokom događaja moći da vidimo Marinine i moje modele, koje će nositi manekenke, a takođe će mi biti čast što ću i ja biti na sceni i imati mali performans, rekla je Bobar.

Po riječima producentkinje manifestacije, Snežane Ivanović, uloženo je puno vremena i truda da bi sve funkcionisalo kako treba. Ona je naglasila da se  nada da će manifestacija postati tradicionalna.

Karte se mogu kupiti u Delta Cityju svakog dana od 9 ujutru do 21 sat, po cijeni od 10, 15 i 20 eura.

 

 

 

1 komentar

  1. There are a couple of fascinating points over time in the following paragraphs but I don’t determine if I see them all center to heart. There is certainly some validity but I most certainly will take hold opinion until I look into it further. Good post , thanks therefore we want much more! Added onto FeedBurner in addition

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com