NIKŠIĆ: Samohranoj majci uručeni ključevi od stana - Volim Podgoricu

NIKŠIĆ: Samohranoj majci uručeni ključevi od stana

Predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović, sa saradnicima uručio je danas ključeve stana samohranoj majci Tanji Miljanić.

Do danas, Tanja je sa svojom sedmogodišnjom kćerkom Vesnom živjela u staroj kući na Krupcu, koja im je ustupljena, a koja nema ni vodu ni kupatilo.

Stan je u vlasništvu lokalne uprave, površine je 40m2 i nalazi se u Humcima u Ulici Pavla Kovačevića br. 5.

”Na ovaj način opština Nikšić na čelu sa njenim predsjednikom omogućili su Tanji i njenoj sedmogodišnjoj kćerki Vesni da nakon teškog podstanarskog života u neuslovnom prostoru nastave svoj život u pristojnim uslovima, u jednom skromnom i lijepom kutku”, navodi se u saopštenju Pres službe Opštine Nikšić.

U sklopu ove akcije stan je dodatno opremljen za šta su sredstva obezbijedili JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik i Crveni krst iz Nikšića. Službenici Centra su takođe uručili paket hrane porodici Miljanić u vrijednosti od 100 eura.

”I ova akcija kao i sve prethodne dovoljno govori u prilog činjenici da je u centru pažnje Opštine Nikšić i nadležnih institucija život svakog pojedinca i rješavanje socijalnih problema osoba koje se nalaze u stanju socijalne potrebe u opštini Nikšić”, dodaje se u saopštenju.

Svi koji su raspoloženi da pomognu u hrani, namještaju i garderobi, mogu to učiniti preko Banke hrane.

Novčanu pomoć Miljanićima moguće je uplatiti na žiro račun kod Prve banke, na ime Tanja Miljanić.

ŽIRO RAČUN KOD PRVE BANKE 535-0100200134561-94 na ime Tanja Miljanić

Izvor:onogost.me

2 komentara

  1. Spot lets start work on this write-up, I seriously think this excellent website needs far more consideration. I’ll likely to end up again to learn a lot more, many thanks for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com