Demokrate: Gospodo iz DPS, nećemo stati dok vas ne izvrnemo iz fotelja - Volim Podgoricu

Demokrate: Gospodo iz DPS, nećemo stati dok vas ne izvrnemo iz fotelja

Svojim posljednjim saopštenjima, DPS Nikšića raspiruje sopstvene požare gluposti. U jednom od njih, DPS NK kreće se iz dima u vatru. Sa intelektualnog i moralnog gledišta, posljednja obraćanja javnosti DPS-a obična su bijeda bez suštine i mogu poslužiti za jeftinu dječju zabavu, rečeno je iz Opštinskog odbora Demokrata Nikšić.

“No, teorija o manipulacijama je davno postavila nalaz: što su veće brige i strepnje, to je veća potreba za zabavom. Da se skrenu misli sa strepnje, naravno. A to je strepnja od učestalog gubljenja jedne po jedne opštine. Kako koji mjesec odmiče, tako se izvrću iz fotelja, od Budve do Kotora, pa će tako ubrzo i iz onih u Nikšiću. Da vi imate program i rezultate, ne biste kukavički pobjegli sa megdana jesenas, tako što ste izbjegli spajanje lokalnih sa parlamentarnim izborima”, navedeno je u saopštenju.

Iz te stranke su poručili političkom protivniku da umjesto petparački neistine o programima i stavovima drugih subjekata na sajt okače sporazume o priznanju krivice svojih brojnih funkcionera kako bi javnost mogla saznati najvažnije stavove i programe.

“Ne bojte se da nećemo ići od debljeg kraja. Hoćemo. No tu, gospodo iz DPS-a, ne mislimo na vaše vaspitanje, nego na vaše bezakonje, malverzacije i kriminal. Što se tiče ćirilice i latinice, oko čega po starom običaju manipulišete, budite sigurni da će se pravosnažne osuđujuće presude pisati na oba ravnopravna pisma. A epilog vaše borbe za fotelje, slušaćete sa optuženičkih klupa. Ne čudi što je veliko rasulo u vašim redovima, imajući u vidu da jedan od vas pere ruke od drugoga, treći svjedoči protiv četvrtog, a svi skupa ste na optuženičkim klupama, gdje vam je i mjesto”, piše u saopštenju.

Demokrate su za kraj poručile DPS-u da će se do kraja potruditi da smjene vlast.

“Gospodo iz Dps-a, poručujemo vam još jednom: nećemo stati dok vas ne izvrnemo iz svih fotelja! Dok ste vi u foteljama, Crna Gora i Nikšić će biti u dužničkom ropcu. Jasno je svima da vaš bijes potiče iz saznanja da nećete moći potlačiti mladost Nikšića, niti je obeshrabriti da uzme sudbinu svog grada u svoje ruke”, zaključile su Demokrate.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com