Sjutra bez struje ovi djelovi Podgorice i Berana - Volim Podgoricu

Sjutra bez struje ovi djelovi Podgorice i Berana

Podgorica

-Zbog radova na DV 10kV “Slap” iz TS 35/10kV “Danilovgrad”, u utorak 31. januara, u terminu od 12 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Frutak, Donji Lug i Do Pješivački.

-Zbog radova na DV 10 kV “Branilovica” iz TS 35/10 kV „Danilovgrad”, u utorak 31. januara, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom ener gijom ostaće Orja Luka.

-Zbog radova na MBTS 10/0,4kV “Zagorič bunar”, u utorak 31. januara, u terminu od 9,30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulica Iva Andrića, Ljevorečka ulica, ul. Dragana Đurovića i Danilovgradska ulica.

-Zbog radova na remontu NN mreže, u utorak 31. januara, u terminu od 9,30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće škola “1 Jun” i dio naselja oko nje.

Berane

– Zbog radova na NN mreži, u utorak 31. januara, u terminu od 11 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Beranselo.

– Zbog radova na NN mreži, u utorak 31. januara, u terminu od 10 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Talum i dio Beransela.

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com