Nikšićani kreirali mobilnu aplikaciju preko koje možete saznati gdje su radari, zastoji… - Volim Podgoricu

Nikšićani kreirali mobilnu aplikaciju preko koje možete saznati gdje su radari, zastoji…

Aleksandar Drašković i Miloš Lalatović iz Nikšića, kreirali su aplikaciju za mobilne telefone koji rade na Android i iOS platformama za potrebe svih vozača u Crnoj Gori.

Projekat je kako kažu odlično prihvaćen od ljudi, trenutno broji 4000 korisnika.

“AutoCG nudi najsvježije informacije o stanju na putevima koje obezbjeđuje Auto-moto savez Crne Gore, kao i mogućnost prijava karakterističnih situacija na putevima (gužve, razni problemi na putevima i slično)”, kazao je Drašković.

Putem ove aplikacije možete saznati i gdje se nalaze radarske kontrole.

“Prijave i pregled radarskih kontrola – poseban modul koji nudi prijavu radarskih kontrola u smislu slanja lokacije patrole. Nakon odobravanja prijave od strane naših administratora, lokacija kontrole se kod korisnika prikazuje na mapi, a listi ispod se nalazi tačan opis (Ulica, udaljenost u km i min). Takođe, u listi, za svaki radar postoji mogućnost potvrde ili demanta lokacije radara. Bitno je napomenuti da aplikacija daje samo one radare koji se nalaze unutar sat vremena vožnje od vaše trenutne lokacije”, pojasnili su osnivači.

AutoCG vam prikazuje i cijene goriva, kao i automatsko ažuriranje i pretragu najbližih pumpi u okolini lokacije korisnika.

Aplikacija nudi i imenik svih službi za pomoć na putevima, sa mogućnošću direktnog pozivanja željene službe, kao i modul za vođenje dnevnika troškova, kako usutog i potrošenog goriva, tako i svih ostalih troškova koji su u vezi sa vašim automobilom i još mnogo toga.

“Kako bi aplikacija u potpunosti zaživjela i služila svrsi, potreban je veliki broj korisnika, kako bi razmjena informacija između korisnika bila što veća. Tada će mogućnosti koje nudi doći potpuno do izražaja”, kazali su osnivači aplikacije.
160032563594447810845054048312772417865897n

Foto: Facebook

Svi podaci o aplikaciji mogu se naći na Facebook stranici KvartUp.

Linkovi sa kojih se aplikacija može preuzeti kako biste probali istu su:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com