Od sjutra u m:tel-u dva uređaja po cijeni jednog - Volim Podgoricu

Od sjutra u m:tel-u dva uređaja po cijeni jednog

Kompanija m:tel je od sjutra pripremila neodoljivu ponudu za postojeće i nove korisnike – dva vrhunska Samsung uređaja po cijeni jednog!

 Uz sve BOX pakete iz ponude, korisnici mogu da kupe Samsung Smart TV 48“ i Samsung WiFi  tablet po cijeni jednog uređaja, sa mjesečnom ratom već od 10 eura.

Dakle, uz najbogatiju ponudu TV kanala, u kojima će korisnik uživati na novom Smart TV-u, može i neograničeno  surfovati Internetom na svom novom tablet uređaju i to brzinom čak do 40M.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Korisnik uređaje plaća u 48 rata koje su raspoređene u jednakim iznosima – prvu ratu plaća odmah a ostale rate putem mjesečnih računa. Sve cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 

1 komentar

  1. This is the best weblog for anybody who needs to find out about this topic. You understand a lot its almost arduous to argue with you (not that I truly would need…HaHa). You undoubtedly put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com