PODGORICA Ako ste sami za Dan zaljubljenih, ovo je mjesto za vas! Anti Valentine Day u Dnevnoj sobi - Volim Podgoricu

PODGORICA Ako ste sami za Dan zaljubljenih, ovo je mjesto za vas! Anti Valentine Day u Dnevnoj sobi

Ako te Kupidonova strelica još nije pogodila onda je The Living Room, loundge&dining bar u Capital Plazi, idealno mjesto za tebe 14. februara.

Dok zaljubljeni parovi planiraju kako da najbolje pokažu ljubav tog dana, „dnevna soba“ te poziva da dođeš na prvu veliku Anti-Valentine’s Day Party.

„Dugo smo razmišljali šta da organizujemo za Dan zaljubljenih. Onda smo shvatili da ima toliko lijepih i dragih djevojaka i momaka koji su sami i koji, zbog toga, 14. februara osjećaju još veći pritisak kada će i zašto već nisu našli srodnu dušu. Odlučili smo da mi budemo njihova srodna duša koja im za Valentine's Day poklanja
jednu sjajnu zabavu,“ poručuju iz The Living Room-a.

Žurka je zakazana od 20h. Za melodije će biti zadužen DJ DoMe, koji će ovog utorka puštati RnB hitove. Dnevna soba će te večeri doživjeti preobražaj, ali još ne žele da otkrivaju kakav. Za sada su spremni samo da predstave specijalni meni „Ljubavni zalogaji by TLR“, na bazi afrodizijaka. Pored standardnih jela i koktela, The Living Room kao specijalnu ponudu preporučuje tempura ostrige sa slatko-ljutim sosom, glaziranu teletinu sa gratiniranim krompirom i Black forest kolač od čokolade. Kao koktele večeri izdvajaju čokoladni martini, Penicilin i Rose in the Room.

Na vama je da odredite koja doza afrodizijaka je potrebna da ovaj Dan zaljubljenih bude potpuno drugačiji.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com