Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete? - Volim Podgoricu

Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete?

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga, navodno očekuju drugo dijete, prenose srpski mediji u kojima se navodi i da je to najvjerovatnije razlog zbog kojeg Jelena Đoković nije prisustvovala mečevima Dejvis kup reprezentacije Srbije u Nišu prošlog mjeseca.

Novak i Jelena su prvo dijete, Stefana dobili u oktobru 2014. godine, nekoliko mjeseci nako što su se vjenčali na crnogorskom primorju, odnosno na Svetom Stefanu.

Tada je najpoznatiji srpski par iz svijeta sporta podijelio radosnu vijest o trudnoći sa obožavaocima na društvenim mrežama, međutim ovoga puta se  ni Novak, ni Jelena nisu oglašavali.

U međuvremenu Blic je najavio da će u nedjeljnom štampanom izdanju biti objvaljena posebna priča kojom će otkriti gdje bi Jelena trebalo da se porodi, kako planira da provodi trudničke dane, te kako je na lijepu vijest reagovao Stefan.

1 komentar

  1. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com