Home / NOVOSTI / Društvo / APEL: Starici i njenom sinu potrebna pomoć

APEL: Starici i njenom sinu potrebna pomoć

Starici Fatimi Ličini i njenom sinu potrebna je pomoć u prvom nadležnih institucija ali i svih humanih ljudi, apeluju iz Banke Hrane.

Fatima je porijeklom iz Petnjice i nakon smrti svog muža morala je da iseli sa svog imanja i od tada se sa sinom Serminom (37), seli od kuće do kuće, od smješaja do smještaja.

Trenutno boravi u Bijelom Polju, u sporednoj ulici naspram Lovćen osiguranja, do kuće u kojoj stanuje silazi se pored perionice auta. I iz ove kuće prijeti im iseljenje zbog neplaćene kirije i računa za struju, saopštili su iz Banke Hrane.

Fatima, koja je plućni bolesnik, bori se za opstanak kako sebe, tako i svoga sina Sermina, koji je nervni bolesnik i svakodnevno pije terapiju.

“Dio terapije dobijamo preko recepata, dio se mora kupiti. Pored toga, potreban je novac za hranu, a računi za struju i kiriju ostaju neplaćeni” ističe Fatima.

image002043b674563138f95a5550ba4e886847e1cb0f00a19e45023a2d66a3e83e24754a0V

Foto:Banka Hrane

Fatimi nedostaju i drva za ogrijev.

“Sve što nam treba je siguran i topao dom i tablete za moju bolest” -naveo je Sermin.

Iz Banke Hrane navode da majka i sin žive od minimalne penzije koju primaju i tuđe njege koju Sermin prima. Pomenuta primanja ne mogu  da pokriju njihove troškove.

“Ljudskost u nama i dalje živi – pokažimo im da nijesu sami – pozvali su iz Banke hrane humane ljude i društveno odgoborne kompanije da pomognu.

Najviše, ističu, mogu da pomognu nadležne institucije koje bi trebalo da se uključe i pomognu bolesnoj starici i njenom sinu.

Žiro račun za pomoć je kod Atlas banke

505-8220330052930-43 na ime Fatima Ličina

Svi koji mogu i žele pomoči mogu to učiniti pozivom na broj  069531627..

Organizacija “Hilal” iz Bijelog Polja  im je u oktobru uručila pomoć u obliku hrane i lijekova , a pomogli su i iz Banka hrane sa hranom i higijenskim sredstvima. Ali to nije dovoljno…

Check Also

BEOGRAD: Održan još jedan protest “Stop krvavim košuljama”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

2 Komentari

  1. You’ve nailed it – it’s actually quite frustrating since we use PHP 5.3 internally and have for awhile but the fact remains if we switched our primary PHP version over a large portion of customer scripts would either flat out break or have unexpected behavior.Grumble!

  2. Keep working ,fantastic job!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *