Cvijić: Mislim samo na obaveze u Budućnosti - Volim Podgoricu

Cvijić: Mislim samo na obaveze u Budućnosti

Dragana Cvijić smatra da su gluposti priče, da su neke od igračica još odavno mislima u pronalaženju novih sredina i potpisivanja ugovora, te da su zbog toga zanemarile obaveze u Budućnosti.

Tvrdi da to nije uticalo na očajan osjećaj u posljednjoj utakmici Lige šampiona sa FTC-om. Glasno i jasno je poručila da je atmosfera u ekipi odlična, da niko od igračica Budućnosti nema problem da prihvati sugestiju. Razgovaraju između sebe, druže se i ubijeđena je da će 26. februara u Skoplju sa Vardarom pokazati zbog čega im je mjesto na F4.

Koliko je teška situacija?

“Psihički ili fizički?”

Jedno vuče drugo?

“Apsolutno niko nije očekivao poraz na onakav način. Sigurno ćemo se izvući, u pitanju je jedna utakmica, čekaju nas još tri i nove šanse za nas. Možda je u nedjelju bio i loš dan, a možda ne bi trebalo samo da nas vodi ova utakmica. U svakom slučaju, ako je morala baš takva utakmica da se desi dobro je što se sada desila. Vidjeli smo neke probleme, riješićemo i to.

Desilo se sa FTC-om što se desilo, to je sport, a u sportu je sve moguće. Vidjeli ste kako je Barsa odigrala u Parizu, pa se život nastavlja. Jesu li problemi mogli ranije da se lociraju ili su slabiji rivali u grupnoj fazi LS samo skrenuli pažnju sa glavnog problema?

“Ne znam da li je moglo i dali su problemi ranije trebali da se lociraju. Očigledno je moralo da se desi nešto kao ono u nedjelju da bi bilo tako. Nisam pametna, ne znam.”

Primijetno je fali energije, srčanosti, ni golove ne slavite kao ranije, a u odbrani se ne ,,tučete“. Kompletan utisak na duplo manjem ste nivou u odnosu na ranije sezone?

“To nam svi govore. Mi vjerovatno toga nijesmo bile toliko svjesne. Ali, kako nam je ukazano na sve to, sigurna sam da ćemo na sljedećoj utakmici izgledati bolje. Svi to imamo u sebi, samo treba da se vrati.

Da li je poljuljano samopouzdanje u plasman na F4?

“Nije, vjerujem da ćemo otići tamo, zaslužujemo, imamo tim za završni turnir. Ne plašimo se, jer onda kada smo prave, ko god bio sa druge strane, čak i Đer, Budućnost može do pozitivnog rezultata.”

Sta je slabije odbrana ili napad?

“Definitivno moramo poboljšati odbranu, a napad je bolje funkcionisao, dosta smo golova postigle. Sudije nam ne dozvoljavaju da budemo malo grublje, malo smo svi izgubljeni zbog stoga, jer volimo kontakt igru. Zbog toga djelujemo malo frustrirano. Počeli smo da mijenjamo te stvari, bez guranja pivota, a i treba vremena da se sve to složi. Ne sumnjam da ćemo biti prave kada bude najpotrebnije.”

Znači, svađe nijesu uzrok što Budućnost slabo igra?

“Atmosfera je dobra, između sebe smo super, pričamo, kažemo što mislimo, nijesmo djeca, nemamo 15 godina da se svađamo i da svaljujemo krivicu jedna na drugu. Na taj način se ne dolazi do rješenja. Sve smo odrasle, dogovorom sve možemo da postignemo.”

Mišljenje je da ste se bavili više novim ugovorima?

“Ne mislim da je to bio problem, nijesmo imale pritisak oko toga. Svi to radimo svake godine, normalno je da se takve stvari dešavaju u ovom periodu”, poručila je Dragana Cvijić.

(Pobjeda)

2 komentara

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks a ton However My business is experiencing problem with ur rss . Do not know why Not able to subscribe to it. Can there be everyone obtaining identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com