POLICIJA NA NOGAMA Prijavljena OTMICA djeteta, navodno ubačen u crni “kantrimen” austrijskih tablica - Volim Podgoricu

POLICIJA NA NOGAMA Prijavljena OTMICA djeteta, navodno ubačen u crni “kantrimen” austrijskih tablica

Prijava navodne otmice danas je digla na noge beogradsku policiju ali i građane koji su alarmirani da odmah prijave navodne otmičare u crnom “kantrimenu” austrijskih tablica!

Međutim, četvorogodišnji dječak čiju je “otmicu” prijavio jedan gađanin, ubrzo je prinađen i to u stanu svojih roditelja. Ispostavilo se da “kantrimen” pripada njegovoj majci!

Drama je navodno počela oko 12.30 kada je jedan od građana prijavio policiji, da je vidio da je jedno dijete navodno ubačeno u crni mini kantrimen u Ulici Otona Župančića u Novom Beogradu.

Policija je odmah alarmirana da postupa po prijavi jednog građanina, a domah su obaviješteni i svi granični prelazi o ovom slučaju.

U prvim informacijama koje su se pojavile govorilo se da je navodno oteta djevojčica, ali je kasnije utvrđeno da se zapravo radi o dječaku.

Naime, beogradska policija je nakon intenzivne potrage za svega tri sata pronašla crni mini kantrimen austrijskih tablica, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dječakove majke, a ne navodnih otmičara.

– Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije riječ o otmici. Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, saopštio je MUP Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas popodne posle prijave jednog građanina o mogućoj otmici djeteta na Novom Beogradu objavilo fotografiju i pozvalo je sve građane da ukoliko primijete crni “mini kantrimen” austrijskih registarskih oznaka to prijave policiji.

MUP u svom saopštenju naveo da je austrijska registarska oznaka crnog “mini kantrimena” i pozvalo građane da ukoliko takvo vozilo primijete prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Kako je prethodno saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupali su po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, vidio da je na Novom Beogradu jedno dijete na silu ubačeno u automobil!

(EPK)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com