ŠOKANTNO SVJEDOČENJE: Džihadisti su igrali fudbal odsječenim glavama Srba! - Volim Podgoricu

ŠOKANTNO SVJEDOČENJE: Džihadisti su igrali fudbal odsječenim glavama Srba!

Filozof Danijel Šifer ističe da je u BiH bio svjedok stvaranja Al Kaide i Islamske državeOn je to rekao u Parizu, gdje je predstavio svoju knjigu “Kosovski testament”, a koja je objavljena krajem 2015. godine

Šifer je istakao da je ta knjiga svjedočanstvo u vidu dnevnika od 24. marta do 10. juna 1999. godine, za vrijeme NATO agresije na Srbiju, pišu Večernje novosti.

Takođe, govorio je i o svojim iskustvima iz Bosne i Hercegovine.

Bio sam svjedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. Džihadisti su Srbima odsijecali glave i sa njima igrali fudbal. Sada se to dešava ovdje – naveo je Šifer.

Promociji je prisustvovao i francuski pisac Patrik Beson, koji je podsjetio da su Srbi predstavljani kao vjerski fanatici.

– Separatisti iz Bosne i sa Kosova su označavani kao moderni i civilizovani, a bilo je sasvim obrnuto – naveo je Beson.

Printskrin: Youtube/fluxlino,Youtube/בערך הפקות

Printskrin: Youtube/fluxlino,Youtube/בערך הפקות

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.

Šifer je istakao da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na šta su ukazivali mnogi, od Karle del Ponte pa do Dika Martija.

 

1 komentar

  1. Thank you for the good critique. Me and my cousin were just preparing to do a little research on this. We grabbed a book from our area library but I think I’ve learned better from this post. I am very glad to see such great info being shared freely out there.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com