URA odgovorila DPS-u: Gaćice su simbol vašeg poštenja - Volim Podgoricu

URA odgovorila DPS-u: Gaćice su simbol vašeg poštenja

Služiti šefu šefa organizovane kriminalne grupe, a pričati o moralu i poštenju mogu oni koji pored kokaina u gaćicama i pamet kriju, saopštio je Filip Adžić, predsjednika odbora URA na Cetinju odgovarajući na izjavu predsjednika mladih DPS-a Nikole Pešića.

“Duhovno obogaljeni, sa prkosom posvađani, na ponos gadljivi, lišeni svake želje za promjenama, zapravo predstavljaju ozbiljnu anomaliju ovog društva. Bezbrižni jedino u skutu Gospodara ili sakriveni u njegovoj sjenci tek ponekad svojim istupima ukazuju na beznačajnost svog postojanja. Izloženi konstantnom preziru, kompleksima izmasakrirani brane sistem poremećenih vrijednosti gdje su idoli – heroji dubrovačkog ratišta, dobri momci – svjetski poznati kriminalci, patriote – rasipnici državne imovine,  intelektualna elita – plagijatori, a kolege svjedoci saradnici”, naveo je Adžić.

Adžić je naveo da su članovima DPS-a privilegije ideologija, a da im je novac uvjerenje.

“Zato ne sumnjamo da ćete služiti jednako dobro bilo kome ko sjutra dođe na vlast. Imajte na umu da će to značiti zaokret u odnosu na dosadašnji oligarhijski pristup potčinjavanja društva, otklon od politike straha, podjela i obračuna sa političkim neistomišljenicima, raskid sa bezbjednosno interesantnim osobama i mnoge  druge promjene za koje se još danas počnite pripremati”, zaključio je Adžić.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com