Ne vjerujte bapskim pričama: Ova mama je rodila troje djece za godinu dana - Volim Podgoricu

Ne vjerujte bapskim pričama: Ova mama je rodila troje djece za godinu dana

Kada je početkom 2016. rodila Čarli, Eliza Kirbi nije imala mnogo vremena u pauzama dojenja, povijanja, kupanja da brine o sebi. Kamoli kontracepciji. Tako je vjerovala da je “bezbjedna” dok doji. Što se, u njenom slučaju, pokazalo kao prazna priča jer je šest nedjelja posle rođenja ćerkice saznala da čeka- blizance.

Muž i ona ostali su šokirani ovim saznanjem.

https://www.instagram.com/p/BPqmOGGFpe7/

“Znala sam da sam trudna, jer sam imala taj prepoznatljiv osjećaj pri buđenju, kao da me neko udario palicom u glavu”, rekla je ova australijanka.

Uradila je odmah tekst na trudnoću, i to četiri puta, a ipak je najveće iznenađenje bilo posjeta ljekaru.

“Kad nam je ginekolog rekao da očekujemo blizance, jednostavno nismo mogli da povjerujemo. Ben je u trenutku pobijeleo u licu. Bilo je to neprocenjivo iskustvo”, prepričala je Eliza.

https://www.instagram.com/p/BQjR5OTlRwK/

Inače, ovaj par je tek dvije godine zajedno, a veći dio vremena Eliza je trudna.

“Mi smo zaista dobar tim. Blizanci zahtevaju zaista mnogo pažnje, a i njihova starija sestra. Ipak, iako smo sada malo više u gužvi, zaista uživamo u čarima roditeljstva”, ispričala je ova nevjerovatna mama.

https://www.instagram.com/p/BRIAutfAQ1G/

 

1 komentar

  1. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is great, as well as the content!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com