Merima otkrila tajnu o CRNOGORCU koji joj je osvojio srce i OTIŠAO - Volim Podgoricu

Merima otkrila tajnu o CRNOGORCU koji joj je osvojio srce i OTIŠAO

Pjevačicu Merimu Njegomir ekipa “Blic pulsa” srela je na promociji turizma Crne Gore, pa je razgovor krenuo upravo od te zemlje i njenih utisaka o njoj. Merima nam je otkrila da je često u Crnoj Gori i da je za nju vežu najljepše uspomene.

– Volim Crnu Goru, a volim i crnogorsku pjesmu. Imam puno prijatelja tamo i evo, upravo pravimo planove za ljeto – rekla nam je Merima, a onda otkrila i jedan zanimljiv detalj iz mladosti.

– Davno me je osvojio jedan Crnogorac. Prošlost je to… On je otišao u istoriju, ali čovjek mora u životu da pravi lijepe uspomene. Od čega ćemo da živimo kasnije nego od lijepih uspomena – ispričala nam je Merima, koja tvrdi da za osmjeh na njenom licu trenutno nije zaslužan nijedan muškarac.

– Samo ja utičem na ovaj osmjeh – kaže Merima i dodaje da nije zaljubljena.

– Svi koji me poznaju znaju da sam ja jedan optimista pre svega. Smijem se i kad je najteže, a i moja profesija je tome doprinijela… Ona traži i zahtijeva da kad staneš na binu ili na scenu, moraš da zračiš optimizmom i radošću – otkriva pjevačica tajnu svog svežeg izgleda.

merima_njegomir_ljubav_crnogorac_show_clip_safe

Iako je u životu imala teških momenata, znala je uvek kako da ih prevaziđe.

– Sa ovog stanovišta mogu reći da je u mom životu bilo više teških nego lijepih momenata, ali ti lijepi su toliko lijepi da su oni razlog toga da čovek ide dalje, da se bori i to je normalno. To je život… Zaboravljamo ružne stvari i pamtimo lijepe, a ja se nadam da mene čeka još mnogo lijepih dana – priča pjevačica, koja ipak nema savjet za mlađe dame kako da prevaziđu ljubavne probleme.

– Ne bih mogla da budem savjetnik. Svako ima svoj put i svako se snađe bez obzira na savjete. Možete pročitati hiljadu stranica neke knjige i čuti mnogo savjeta, ali kada se žena zaljubi, onda je to – to! Svi savjeti padaju u vodu i žena prepusti srcu da odlučuje – zaključila je pjevačica.

2 komentara

  1. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get something done.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com