POLICIJA NIJE HTJELA DA POMOGNE: Od PODGORICE je MALTRETIRALO 15 pijanih ljudi! - Volim Podgoricu

POLICIJA NIJE HTJELA DA POMOGNE: Od PODGORICE je MALTRETIRALO 15 pijanih ljudi!

Vozač autobusa Royal Cetinje  D. K., kondukter i policajci odbili su da pomognu Bjelopoljki Ljubici Šekularac koju su navodno u autobusu maltretirali navijači sa Cetinja, tvrdi ta bodibilderka.

Crnogorska fitnes instruktorka i fitnes model ispričala je da je u noći između petka i subote, maltretirana u autobusu –  od Autobuske stanice u Podgorici, gdje i tražila pomoć, do Ribarevina.

Ona je juče ispričala da još  ne može da se povrati od stresa, straha i poniženja koje je doživjela: “Na stanici u Podgorici otišla sam do toaleta. U autobus je ušlo petnaestak momaka od kojih je jedan pomjerio moje lične stvari i sjeo na mjesto na kom sam sjedjela. Zamolila sam ga da ustane i oslobodi mjesto. Odbio je, a većina drugih momaka koji su pili pivo iz limenki,  dobacivali su”.

Kazala je da je tada izašla iz autobusa i od  dvojice policajaca tražila da je zaštite: “Odmjeravali su me od glave do pete i nijesu izgovorili nijednu riječ. Da su reagovali i zaštitili me, a i to su zabilježile kamere, sve bi bilo drugačije. Kondukter mi je predlagao da sjednem pored momka koji je zauzeo moje sjedište. Odbila sam  i sjela pored jedne bake, na sjedište ispred. Vozač mi je tada dobacio da ‘sjednem pozadi, jer  ima mjesta’, aludirajući na grupu momaka, koji su tada aplaudirali i smijali se glasno”.

Bjelopoljka tvrdi da po naglasku zaključuje da je grupa navijača sa Cetinja i da je isti momak koji je zauzeo njeno mjesto sve vrijeme gurao naslon od sjedišta na kom je sjela, provocirao je i vrijeđao…

“Mislio je da sam Beograđanka i cinično me pitao  zašto ne putujem avionom i gdje mi je menadžer da me spasi. Na putu do Bijelog Polja tri puta sam zahtijevala od vozača da zaustavi autobus i pozove policiju,  on je to ignorisao, iako je toj grupi više puta stajao da mokre pored puta”.

Šekularac je kazala da nije ni sanjala da takve neprijatnosti može da doživi u svojoj zemlji, koju predstavlja na raznim takmičenjima u svijetu: “Posebno me zaboljela izjava anonimne Beograđanke, po kojoj ispada da su moj suprug, sin i brat razbojnici koji presrijeću putnike na drumovima. Muškarci koji su me maltretirali mislili su da sam ja Beograđanka, i više puta su  ponavljali kako će na Zlatiboru, kad budu odmarali, oraspoložiti ove nervozne Beograđanke”.

Srpski mediji juče su  objavili sasvim drugu verziju – priču Beograđanke, koja je istim autobusom  putovala od Herceg Novog do prijestonice Srbije.

Ta Beograđanka ispričala je za “Blic” da su u Bijelom Polju u autobus “uletjela” trojica muškaraca  sa palicama i bijesnim psom i prijetili putnicima i vozačima.

Tvrdila je da se incident dogodio  zbog putnice koja je insistirala da sjedi sama na dva mjesta, iako  za to nije bilo uslova. Prema njenoj verziji, Šekularac je govorila da nije bilo ko u  Crnoj Gori  i vadila je značku tvrdeći da je inspektorka.

Zbog incidenta u Royalovom autobusu juče se saopštenjem oglasila i Uprava policije.

Oni tvrde da je 15-ak muškaraca u autobusu uznemiravalo Bjelopoljku, a da niko nije želio da je zaštiti, niti da pozove policiju, zbog čega je ona pozvala muža koji je došao na stajalište u Ribarevinama sa njenim bratom i njihovim sinom.

Tužilac naredio da se saslušaju svi akteri incidenta u autobusu

Bjelopoljsko Osnovno tužilaštvo ispituje incident u autobusu, rečeno je “Vijestima” iz Vrhovnog državnog tužilaštva.

Oni su objasnili da je dežurni tužilac naložio  da se identifikuju sve osobe koje su učinile nešto što bi moglo da ima obilježje krivičnog djela ili prekršaja, da se od njih uzmu sva neophodna obavještenja i da mu se spisi dostave.

Iz Uprave policije saopštili su da je vozač autobusa D. K. bjelopoljskoj policiji   4. marta  u 02:42 časa  prijavio da se u  Ribarevinama zaustavio  da izađe putnica, a da su nakon toga u autobus ušla tri muškarca: “Od kojih je jedan u ruci imao metalnu šipku, a drugi je na povocu držao psa”. Prijavio je da je muškarac sa šipkom u ruci  vrijeđao njega i putnike.

Policija tvrdi da vozač ni putnici nijesu željeli da daju izjavei, već su nastavili putovanje.

Inspektori su istog dana uzeli izjavu od Ljubice i Zlatka Šekularca, nakon čega se tužilac izjasnio da oni nijesu počinili krivično djelo. Šekularac je inspektorima ispričala da je još u Podgorici, gdje je i zamolila vozača i putnike da reaguju i da je tokom čitavog putovanja  doživljavala  neprijatnosti: “Kad su stigli u  Ribarevine,  Lj. Š. je izašla iz autobusa gdje je čekao njen suprug koji je ušao u autobus, predstavio se, a onda je, kako su izjavili, vozaču rekao da treba da ga je sramota zbog toga što ne štiti putnike autobusa”.  Iz policije su najavili da će saslušati I. Š.,  N. Š.,  vozača D.K., konduktera  i putnike koje i identifikuju.​

“U autobus sam ušao da vidim ko maltretira moju suprugu”

Bjeljopoljkin suprug Zlatko Šekularac ispričao je da ga je Ljubica te noći  pozvala  i žalila se da je u autobusu maltretiraju neki momci, da je jedan dodiruje, a da vozač odbija da pozove policiju.

“Nije tačno da smo presreli autobus. Čekao sam je na stajalištu kod benzinske pumpe na Ribarevinama. U autobus sam ušao sam da vidim ko je maltretirao moju suprugu, a ispred su čekali naš  sin  N. Š. i njen brat I. Š.”, kazao je Zlatko.

On tvrdi da su to zabilježile i kamere obližnjeg video nadzora.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Can I recently say exactly what a relief to seek out one who actually knows what theyre discussing on the net. You definitely realize how to bring a worry to light and work out it important. Workout . ought to see this and fully grasp this side of your story. I cant believe youre no more well-known since you also definitely develop the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com