Zlatibor: TO Tivat predstavila program za ljeto - Volim Podgoricu

Zlatibor: TO Tivat predstavila program za ljeto

Turistička organizacija Tivat predstavila je svoj program ljetnjih fešti i drugih turističko-zabavnih manifestacija za nastupajuću sezonu na jubilarnom, 10. Po redu Susretu organizatora manifestacija, a koji je minulog vikenda održan na Zlatiboru.

Organizator ovog skupa je udruženje „Turizam i Manifestacije Srbije“ (TIM Srbije), suorganizator je Privredna komora Srbije i Visoka turistička škola iz Beograda, a pokrovitelj Turistička organizacija Zlatibor.

Na ovogodišnjim Susretima bilo je riječi o početku klasifikacije i kategorizacije manifestacija u Srbiji, predstavljanju manifestacija na društvenim mrežama, programskim sadržajima na dečijim manifestacijama, društvenoj odgovornosti organizatora, te o karnevalima u Srbiji, a predstavili su se i gosti iz inostranstva među kojima je bila i TO Tivat.

“TO Tivat se ove godine predstavila kao dobitnik Wilad Beauty Award nagrade za najbolju manifestaciju u Crnoj Gori u 2016.godini. Prezentoiran je i naš INART festival uličnih performera 2017. što je izazvalo veliku pažnju i pohvale prisutnih“, saopšteno je danas iz TO Tivat.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com