OBIČNI LJUDI: Ovako je Novljanka čestitala 8.mart svom BRKU i sve oduševila! - Volim Podgoricu

OBIČNI LJUDI: Ovako je Novljanka čestitala 8.mart svom BRKU i sve oduševila!

Nijedan praznik, nikakav poklon, ni mnogo potrošenog novca, ne mogu nadomjestiti ili zamijeniti nedostatak ljubavi, razumijevanja i svakodnevne sitne pažnje, nježnosti i podršku dragim osobama!

Sa druge strane, upravo te mali stvari, ljubav koja se pokazuje svakoga dana i dokazuje sitnim ili krupnim gestovima može nedostatak materijalnog bogatstva i skupih poklona potpuno marginalizovati. Oni koji isključivo skupim poklonima dokazuju ljubav, oni koji očekuju i traže skupe poklone i materijelne “investicije” u emotivnu vezu, zapravo ne znaju šta je ljubav.

Možda bi svaka žena danas trebalo da pročita FB status Novljanke koja je, umjesto da se “pohvali” fotografijom skupog poklona ili putovanjem, odala poštu svom Brku i zahvalila mu za svakodnevnu ljubav, i za ono što on jeste, a ne za ono što joj on kupuje.

Draga Jelena, hvala na ovom divnom, inspirativnom statusu, koji će, nadamo se, pročitati mnoge žene, ali i mnogi muškarci!

Pročitajte Jelenin osmomartovski status:

“Ne volim praznike, ali ne mudrujem previse i obradujem se poklonu! Ne pljujem po ovom danu zena, i nikad ali bas nikad se ne hvalim nicim, pa ni mojim brkom?. Ali evo, jednom izuzetak nek bude: Ničim izazvana javno kazem i želim svim ženicama, prijateljicama srecan praznik! I zelim vam po jednog brka istog kao ovog mog, koji umjesto parfema subotom kod Zoke kupi divno poljsko cvijece, i po kila mirisne pancete.. Jos uvijek ne zna koji poklon da kupi ali vrlo je vješt kada je roditeljstvo u pitanju i najbolji tata svojoj đeci.Najljepse prica price za laku noc i najnjeznije kupa, najsmiješnije zasmije i najbolhe smiri sve napete situacije. Zna, svoju sičijavu ženu da iscoolira i nasmije umjesto da ulazi u svađu.. zna da se ljubav ne kupuje novcem nego ljubavlju i dobrotom.. Zato drage moje citajuci razne komentare jutros, ja prosto morah da vam se pohvalim ( da zlo ne čuje pu, pu) mojim Brdzom..( popi.karamo se sto puta dnevno?ali kad slanina za doruckom zamirise i okupi nasu malu porodicu za stolom, pocinje novi dan u slozi i ljubavi nas Bajcetica.) Molim vas, nemojte pomisliti da sam na nekim droZama- puko ne neki osEcaj za filing jutros? ”

 

1 komentar

  1. This is so great that I had to comment. I’m usually just a lurker, taking in knowledge and nodding my head in quiet approval at the good stuff…..this required written props. Theory rocks…thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com