TRAMP POZIVA NA BOJKOT IZBORA U NIKŠIĆU (FOTO) - Volim Podgoricu

TRAMP POZIVA NA BOJKOT IZBORA U NIKŠIĆU (FOTO)

Portal IN4S pokrenuo je akciju bojkota predstojećih lokalnih izbora u Nikšiću, a na plakatima kojim promovišu akciju našao se i lik američkog predsjednika Donalda Trampa sa parolom „Bojkot, braćo!“, piše Pobjeda.

Taj portal, blizak opozicionom Demokratskom frontu, navodi da izlaskom na izbore građani „opraštaju i zaboravljaju na sve zločine, krađe i prevare koje je režim Mila Đukanovića uradio za posljednje gotovo tri decenije“.

“Dajući povjerenje NATO koaliciji u Nikšiću, dajete legitimitet odluci da aerodrom u ovom gradu svoju sportsku namjenu zamijeni vojnom, i to za potrebe NATO-a. Podrškom izborima u Nikšiću, na kojima učestvuju samo pro-NATO režimske stranke DPS i SD, daje se podrška nasilnom i nedemokratskom članstvu Crne Gore u NATO”,  navodi se na tom portalu.

Prema njihovim riječima, izbori u tom gradu biće „praktično jednopartijski u očiglednoj diktaturi u Crnoj Gori, tako bi se i odluka u parlamentu Crne Gore donijela volšebno i diktatorski, bez demokratski ogranizovanog referenduma”.

“Zar treba da našim izlaskom legalizujemo pljačku koju ne pamti savremena Evropa?! Bojkot braćo”,  navodi se, između ostalog, u obrazloženju akcije.

Na portalu su objavljene slike postera i flajera koji se, kako je navedeno, štampaju dvostrano. Urednik tog portala Gojko Raičević nije juče odgovarao na telefonske pozive redakcije Pobjede.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com