DPS PROGLASILA POBJEDU U NIKŠIĆU: Opozicija učešćem u biračkim odborima dala legitimitet - Volim Podgoricu

DPS PROGLASILA POBJEDU U NIKŠIĆU: Opozicija učešćem u biračkim odborima dala legitimitet

Demokratska partija socijalista proglasila je pobjedu na lokalnim izborima koji su danas održani u Nikšiću, na kojima su učestvovale ta stranka i Socijaldemokrate, dok je opozicija bojkotovala glasanje.Funkcioner DPS-a Milutin Simović istakao je da je ovo novi poraz onih koji su poraženi u oktobru, dok je nosilac liste Veselin Grbović u prvom obraćanju medijima naglasio da je opozicija učešćem u biračkim odborima dala legitimitet izborima.

Odmah po zatvaranju biračkih mjesta, pred novinare su stali nosilac liste Veselin Grbović, Radivoje Lala Nikčević i Milutin Simović.

Prema informacijama DPS-a, pravo glasa iskoristilo je 45 odsto birača što je oko 26 hiljada ljudi. DPS, međutim, još nema podatak o tome kako su raspoređeni mandati izmeđU njih i SD-a.

“Završeni su još jedni demokratski izbori. Dvadeset šest hiljada Nikšićana glasalo je za Nikšić. Glasajući za Nikšić, glasali su za razvoj evropske Crne Gore. Tih 26 hiljada ljudi su rekli NE podjelama, NE ucjenama i balkanskim stranputicama. Ovo je još jedna nova velika pobjeda DPS-a i još jedna ovjera velike oktobarske pobjede koju smo slavili u Crnoj Gori kojoj su Nikšićani dali upečatljiv doprinos. Ovo je novi poraz poraženih u oktobru”, naglasio je Simović.

Grbović je istakao da opozicija nije imala nikakve političke hrabrosti.

FOTO: CDM

“Ali, opozicione partije dale su puni legitimitet izborima jer su učestvovali u kontroli”, rekao je on.

Opozicija je, iako je bojkotovala glasanje, imala predsjednike biračkih izbora na 68 od 138 biračkih mjesta.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com