TRAGEDIJA: Jovanu Joćić (27) ubila struja pod tušem, djevojčica (4) ostala siroče - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Jovanu Joćić (27) ubila struja pod tušem, djevojčica (4) ostala siroče

Jovana J. (27) iz Nakova kod Kikinde, stradala je od strujnog udara koji ju je pokosio u kupatilu kuće, u kojoj je živjela sa roditeljima i četvorogodišnjom ćerkicom.

Prvi komšija unesrećene porodice i kum Goran Š. 55) iz Nakova, kaže za Kurir da se tragedija dogodila u noći između subote i nedelje, oko ponoći, kad je nesrećna žena otišla da se okupa. Beživotno ćerkino tijelo, sa tušem u ruci, kraj kade je pronašao njen otac Jovan.

“Nije ni ušla u kadu. Pustila je vodu, a u tom trenutku udarila ju je struja. Pala je kraj kade sa tušem u ruci. Stravičan prizor zatekao je njen otac Jovan nakon što je razvalio vrata. Kumu je bilo sumnjivo što se Jovana dugo zadržala u  kupatilu. Nekoliko puta pitao je ćerku kada će biti gotova, jer je i on htio da se okupa, ali mu se ona nije odazivala. Kada je primijetio vodu ispod vrata, na silu je ušao u kupatilo i zatekao njeno beživotno tijelo”, ispričao je Šušić.

Kum Goran Š., Foto Saša UroševKum Goran Š., Foto Saša Urošev

I u prodavnici gdje je Jovana bila poslovođa šok i neverica. Niko ne može da povjeruje u strašnu istinu. Jovanu Jočić najmiliji će na vječni počinak ispratititi u ponedeljak u 14 sati na mjesnom groblju u Nakovu.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com