ĐUKANOVIĆ: DPS je poražen u Nikšiću - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ: DPS je poražen u Nikšiću

Podatak da je na izborima u Nikšiću glasalo manje od 50 odsto upisanih birača, pokazuje da Demokratska partije socijalista nije uspjela da osvoji Nikšić, rekao je funkcioner Demokratskog fronta, Milutin Đukanović.

On je kazao novinarima da je DPS ostvarila lošiji rezultat na posljednjim parlamentarnim izborima, jer podatak da je na glasanje izašlo 45 odsto birača govori da DPS nije uspio da osvoji Nikšić.

– Odziv manji od 50 odsto dovoljno govori o izbornom procesu i rezultatu DPS-a. Ovo je veliki dan za sve opozicione birače i za cijeli Nikšić – ocijenio je Đukanović.

On je dodao da opozicioni predsjednici biračkih odbora neće potpisati zapisnike sa biračkih mjesta, jer opozicija neće priznati izbore u NK.

Najavio je i da će već sjutra imati neformalan razgovor sa predstavnicima drugih opozicionih partija, pošto ne žele da odlučuju ništa mimo jedinstvene odluke opozicije, jer smatra da upravo “ujedinjena opozicija može da sruši vlast, ne samo u Nikšiću, već u Crnoj Gori, jer ovo nije vlast građana Nikšića”.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com