PODGORICA: Sajam vjenčanja “Vaša Bajka” od 24. do 26. marta u Delti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sajam vjenčanja “Vaša Bajka” od 24. do 26. marta u Delti

Osmi sajam vjenčanja Vaša Bajka biće održan od petka, 24. do nedjelje, 26. marta u podgoričkom šoping molu Delta City. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, a svoju ponudu i usluge predstaviće 30 izlagača, što je najveći broj do sada.

“Ponuda na ovogodišnjem izdanju Bajke biće najbogatija i najraznovrsnija do sada. Među izlagačima su saloni vjenčanica, agencije za dekoraciju, cvjećara, hoteli, restorani, šminkeri, fotografi, videografi, kreativni ateljei i radionice, modni krojački atelje, zlatara, orkestar, vinarija i banka. Zbog velikog broja učesnika, ali i različite vrste usluga koje nude, sajam je idealna prilika za sve koji planiraju svadbeno veselje da na jednom mjestu dogovore sve usluge, iskoriste popuste, ali i priliku da osvoje nagrade koje obezbjeđuju učesnici“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Centralni atrijum i dio hola Delte će i ovog puta biti tematski dekorisan i pod veličanstvenim velovima, a posjetioci će imati priliku da uživaju i u pratećim sadržajima.

„Saloni vjenčanica i modni krojački atelje će održati revije vjenčanica i haljina iz svoje ponude, fotografi će organizovati foto sesije, a  tokom sajma ćemo imati i termine za besplatne degustacije slatkog, slanog programa i vina. Tradicionalno, organizovaćemo i nagradnu igru za posjetioce sajma, a nagrade će obezbijediti učesnici“, objašnjava Knežević.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com