Turistička organizacija Kotor predstavlja svoju turističku ponudu u Moskvi - Volim Podgoricu

Turistička organizacija Kotor predstavlja svoju turističku ponudu u Moskvi

Turistička organizacija Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji, MITT Moskva 2017., koji se ove godine održava u periodu od 14. do 16. marta.

Ponudu predstavljaju zajedno sa  LTO Bara, Budve, Ulcinja, Podgorice i Tivta, a pored lokalnih turističkih oprganizacija tu su nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska Rivijera, Beppler & Jacobson, hotel Maestral, institute “Simo Milošević”, Dukley Gardens, Aqua park Budva, kompanija “14 septembar”, kao i turoperator R-tours i turistička agencija “Fly Montenegro”.

Mitt 2017. spada u jedan od najznačajnijih turističkih sajmova kada je u pitanu ovo emitivno tržište, a iskazano je veliko interesovanje za Kotor.

“Posjetioce najviše zanimaju cijene smještaja u top sezoni kao i kulturni program i program manifestacija. Kada je u pitanju kulturni program posebno interesovanje je iskazano za obilazak Perasta i ostrva, starog grada i bedema kao i Risna. Treba napomenuti da su se posjetioci posebno interesovali za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina.  Ove godine možemo očekivati najveći broj individualnih dolazaka sa ovog područja”, ističu iz TO Kotor.

Kako se navodi, nacinalna avio – kompanija Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta će u periodu ljetnje sezone imati povećan broj letova iz Moskve, a najveći dio letova biće usmjeren na Tivat.

Podsjeća se da direktne letove iz Moskve za Tivat imaju takođe avio kompanije Aeroflot, Pobeda Airlines, Siberia Airlines, Red wings, Yamal airlines, Nord Star, I fly i Ural Airlines.

Prema statističkim podacima najveći broj turista, gotovo 29% njih koji su posjetili Kotor je bio iz Rusije a ove godine Kotor očekuje još veći porast kada su u pitanju gosti sa ovog područja.

MITT Moskva okuplja 1600 izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca, od kojih su 75% Turistički agenti I turoperatori iz Rusije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com