ZVEZDA RUTINSKI DO JOŠ JEDNE POBJEDE - Volim Podgoricu

ZVEZDA RUTINSKI DO JOŠ JEDNE POBJEDE

Košarkaši Crvene Zvezde do 15. pobjede u Evroligi stigli su pobijedivši Milano u gostima 78:71.

Izabranici Dejana Radonjića uz dosta oscilacija stigli su do vrlo važnog trijumfa. Crveno-bijeli su odlično otvorili meč, već u prvoj četvrtini stvorili 15 poena razlike, početkom drugog perioda stigli i na 28:10, ali su ipak uz dosta muke priveli meč kraju.

Milano je do poluvremena zaostatak smanjio na 12 poena, a onda stigao i do poravnanja na 60. poenu serijom 10:0. Zvezda ipak nije posustala, uz ogromnu podršku koju je imala sa tribina djelovalo je kao da igra u Pioniru, Ognjen Kuzmić je čuvao vođstvo u posljednjoj četvrtini, onda su se priključili Lazić sa penala i Simonović trojkom pa je na minut 11 do kraja meča bilo nedostižnih 11 razlike.

Kuzmić je meč završio sa 15 poena i sedam skokova, 13 poena dodao je Simonović, 12 Gudurić, dobar je bio i naš Milko Bjelica sa devet poena i tri skoka. Na drugoj strani 14 poena Hikmana.

Zvezda ima 15 pobjeda baš kao i Basknija. Isti učinak uhvatio je Panatinaikos vrlo važnom pobjedom u derbiju nad Real Madridom 88:82. Efes je savladao Makabi 92:87 i sada ima 14 trijumfa. Darušafaka je prva ispod crte za plej of sa 12 pobjeda i mečom manje.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com