PORUČIO KNEŽEVIĆU DA MU NE DIRA SINA: “Amaterski političar koji se iz mržnje prema Milu Đukanoviću bavi politikom” - Volim Podgoricu

PORUČIO KNEŽEVIĆU DA MU NE DIRA SINA: “Amaterski političar koji se iz mržnje prema Milu Đukanoviću bavi politikom”

Moja porodica već godinu i po trpi zbog konstsntnih izjava Milana Kneževića, navodi u reagovanju Goran Dragović, otac Nikolaja Dragovića.

“Već godinu i po dana gospodin Milan Knežević u svom bukačkom maniru, potpuno bespotrebno i sa zlim namjerama, a sve vezadno sa događajima razbijanja demonstracija 2015. godine spominje ime moga sina Nikolja, koji usput, sa spornim događajem nema nikakve veze”, navodi Dragović.

On navodi da je jučerašnjom izjavom nakon suđenja, Knežević “prešao granice normalnog ponašanja”.

Dodaje i da njegov sin nije profesionalni MMA borac, već da se amaterski bavi sportom.

“Kao što je i Milan Knežević amaterski političar koji se iz mržnje prema Milu Đukanoviću bavi politikom. Da se malo bolje raspitao saznao bi da je Nikolaj uzoran i vrlo miran sportista koji se u životu nije potukao van ringa”, dodaje Dragović.

On javno poručuje Kneževiću:

“Okani se pominjanja imena mog sina po ulici, skupštini, sudovima i raznim portačima, jer moraš znati da su i Bjelopavlići takođe tradicionalisti, tako da možeš da biraš između tri opcije: sudski postupak, javno izvinjenje, tradicionalni način odgovora na uvredu.”

(Vijesti)

6 komentara

  1. a knezevica,mandica i ostalu kompaniju treba po dzepu udarit jer obraza nemaju. sram da vas bude DF- ovci.

  2. Njih da lupis po jednom dzepu eto para za sve nadoknade…sad su se oparili…vidite li kako se medojevic masala popravio a knezevicu apetit se otvorio pa se iscinio porastao ..vidite li kako se osjeca mocnim od kad je crijeva napunio…e rusija vam bas godi..

    1. a lijepe li su naocare knezevicu, lijepo li mu stoje isti je atomski mrav. no je atomski mrav bio pozitivan crtani lik ,volio je pravdu, a knezevic je zlo iskompleksirano krvomutno.

    2. ima li onaj medojevic para zaboga osim ono sto je prijavio po 200.300 eura on i zena primaju. popne ona bogomi onu tojotu na svaki trotoar podgoricki, da je miomir mugosa odma bi dosli iz vijesti da ga slikaju. no je medojevicka pa nece. pare pare da daju i medojevica po dzepu. sto ne dadose pare narodu nego snimise mini serije da vi narodu predstavite svoju momir-istinu. ne vrijedjajte nasu inteligenciju df-ovci ima nas dosta u narod koji vidimo sto je vama cilj.

  3. A jos je i profesor…uci i mrci djecu lijepo ka ove majke te ih nauci po ulica da akaju

    1. oce li knezevic sad i ruski da predaje bice i njega usavrsio dok je dogovarao krvoprolice?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com