“Činilo mi se nemogućim da ponovo zavolim” - Volim Podgoricu

“Činilo mi se nemogućim da ponovo zavolim”

Glumačka diva Svetlana-Ceca Bojković jedna je od rijetkih koja može da kaže da živi onako kako je uvijek htjela. U trećem braku sa uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem pronašla je mir i sreću.

Uskoro će šest godina otkako ste se udali za Slavka. Taj dan, uz onaj kad ste postali majka, smatrate najsrećnijim u životu. Kako ćete proslaviti jubilej?

“Krajem maja, tačnije 30. nam je godišnjica. Što se proslave tiče, biće to nešto potpuno privatno”, kaže Ceca, publici omiljena kao Emilija Popadić.

Hoćete li da nam otkrijete kako ste se upoznali?

“Slavkovi prijatelji, koji su i mene poznavali, pozvali su me na večeru. On je prije toga bio u Americi četiri godine, od 2005. do 2009, u Njujorku je obavljao funkciju zamjenika šefa Misije Srbije pri UN. I te 2009, u septembru, kad se vratio u Beograd, naši prijatelji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Onda su oni nastavili da organizuju večere kako bismo se bolje upoznali, i tako je to trajalo dva mjeseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak”, otkriva umjetnica.

Kad je obeljodanjeno da odlazite na četiri godine iz Srbije, mnogi su se zapitali šta taj čovjek ima da zbog njega takva glumačka veličina žrtvuje karijeru?

“Ima harizmu koja meni odgovara. To je bio jedan od razloga, a sa druge strane, sve se desilo tačno kad je trebalo. Taj momenat se poklopio sa mojom željom da napravim pauzu. Naravno, uz takvog čovjeka. Sve je došlo u pravom trenutku”, navodi gospođa Kruljević u intervjuu za magazin Gloria.

Da li je na tu vašu odluku bar donekle uticala Mira Stupica koja vam je, poslije smrti vašeg drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića, govorila da ne ostajete dugo sami?

“Mira mi je savjetovala da ne dozvolim sebi da ostanem sama. Ali, dugo mi se činilo potpuno nemogućim da ponovo budem sa nekim. Digla sam ruke od toga, nisam uopšte planirala novu vezu. Stvarno nisam. Na kraju sam se nekako naučila na samoću i apsolutno mi nije padalo na pamet da takvo nešto tražim, da nešto takvo očekujem od života. Međutim, eto vidite, imala sam sreće”, iskrena je Ceca.

(Gloria)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com