Policija utvrđuje šta je uzrok požara na Đukanovićevom autu - Volim Podgoricu

Policija utvrđuje šta je uzrok požara na Đukanovićevom autu

Nikšićka policija utvrđuju okolnosti nastanka požara na vozilu poslanika Demokratskog fronta (DF) Milutina Đukanovića, saopšteno je iz Uprave policije.

IZGORIO AUTOMOBIL MILUTINA ĐUKANOVIĆA

Automobil “Škoda rapid”, koje je u vlasništvu Đukanovića, izgorio je sinoć u požaru, ispred zgrade u Ulici Peka Pavlovića, gdje stanuje funkcioner DF-a.

Iz policije navode da su dežurne službe Centra bezbjednosti Nikšić sinoć oko 23 sata i 30 minuta dobili prijavu da je došlo do požara na jednom od vozila, koji je prethodno lokalizovan od strane Vatrogasne jedinice Nikšić.

“Naime, policijski službenici su odmah po dobijenom obavještenju o nastalom požaru izašli na mjestu događaja, kojom prilikom je utvrđeno da je riječ o vozilu ‘Škoda rapid’, podgoričkih registarskih oznaka, koje koristi poslanik Skupštine Crne Gore Milutin Đukanović”, navodi se u saopštenju policije.

O događaju, kako se ističe, obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji je naložio da službenici CB Nikšić izvrše uviđaj uz prisustvo vještaka za požare, eksplozije i havarije, u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je požar nastao.

“Prilikom vršenja uviđaja konstatovano je da su na vozilu nastala oštećenja u predjelu prednje maske, kao i farova, a sa vozila, kao i zemlje ispod vozila su izuzeti tragovi koji će biti predmet daljih vještačenja tokom kojih će se utvrditi da li je riječ o samozapaljenju ili je požar podmetnut. Službenici CB Nikšić su odmah po dobijenom obavještenju da je došlo do požara uzeli izjavu u svojstvu građanina od M.Đ, kao i od lica koja su u vrijeme nastanka požara bili u blizini lica mjesta. U cilju utvrdjivanja okolnosti pod kojima je požar nastao, službenici CB Nikšić vrše pretragu užeg i šireg lica mjesta događaja i preduzimaju druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti”, saopštila je policija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com