UHAPŠEN BRAJUŠKO BRAJUŠKOVIĆ: Pucao sam u gavrana, a ne u rođaka - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BRAJUŠKO BRAJUŠKOVIĆ: Pucao sam u gavrana, a ne u rođaka

Brajuško Brajušković tvrdio je inspektorima da prije dvije noći nije pucao u rođaka Radomira, nego u gavranove.

Danilovgrađanin je uhapšen nakon što je njegov rođak i komšija prijavio policiji da ga je Brajuško napao najprije  drvenim kocem i vilama, a potom pucao u njegovom pravcu.

BRAJUŠKO BRAJUŠKOVIĆ PUCAO NA ROĐAKA?

“Priznao je da je koristio vatreno oružje, ali tvrdi da je pucao gavranove. Tužilac je naredio njegovo zadržavanje, a na teret mu stavlja da je počinio krivična djela –  ugrožavanje sigurnosti i nanošenje lakše tjelesne povrede”, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije.

Incident se dogodio u danilovgradskom selu Gradina. Radomir Brajušković policiji je ispričao da ga je Brajuško napao  dok je trimerom kosio  imanje:

“Zamahnuo je kocem ka meni, instiktivno sam podigao ruku iznad glave. Udario me je, a kolac se slomio napola”.

Tvrdi da je Brajuška pitao zbog čega ga udara i govorio mu da se skloni, ali da je ovaj tada zamahnuo  vilama ka njemu, od čega se zaštitio podižući trimer.

Navodno, Brajuško je tada krenuo ka kući, poručujući mu da će mu “je**ti mater”, a nedugo za tim sa terase je iz lovačke puške ispalio  hitac u njegovom pravcu…

Brajuško Brajušković, bivši sajovac i nekadašnji rukovodilac službe obezbjeđenja spuškog zatvora  javno  je tvrdio da je nekadašnji šef crnogorske policije  Veselin Veljović organizator “crnih trojki” koje su prebijale nepodobne novinare i opozicionare. Veljović je to negirao.

Tužilaštvo nije utvrdilo da su crne trojke zaista postojale.

(Vijesti)

2 komentara

  1. I vary with most people the following; I came across this blog post We couldn’t stop until I completed, even although it wasn’t exactly what I used to be trying to find, was still being a good read though. I’ll immediately get a website give food to to remain in touch associated with a revisions.

  2. Thanks for making go over doing this, I’m really do measurements combined with seriously like mastering more on this situation. Should possibilities, because you acquire experience, is it possible you opinions bringing up-to-date a person’s internet page that includes extra details? This is very useful for for me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com