NEVJEROVATNA PRIČA SA PARKINGA Udarila mu je AUTO i ostavila poruku! Njegova REAKCIJA JE ŠOKIRALA SVE - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNA PRIČA SA PARKINGA Udarila mu je AUTO i ostavila poruku! Njegova REAKCIJA JE ŠOKIRALA SVE

Poruka ovog  mladića za kratak period obišla je region. Naime, na parkingu je udareno njegovo vozilo, a ono što se desilo nakon toga, mnoge je oduševilo.

“Umreću od miline dok pišem ovu poruku. Djevojka me sinoć zakačila na parkingu dok se parkirala. Ta djevojka vjerovatno nije imala pojma da ja sjedim u kafiću preko puta a koji gleda na parking ispred tržnog centra. Evo šta se desilo…

Sasvim slučajno sam u jednom trenutku pogledao na parking i primijetio neku djevojku da trči za momkom, a on frajer i ne gleda u nju, nešto joj reče, uđe u auto i ode. Koji konj, kontamo se nas trojica. Ostavi onako lijepu djevojku, budala… Drugovi i ja smo nastavili da gledamo da vidimo hoće li sve biti uredu, a onda smo vidjeli kako djevojka briše lice – plakala je. Bilo nam žao… Sjela je u auto, i još neka 3-4 minuta je sjedjela, a mi za to vrijeme razmatrali možemo li joj pomoći. Kad vidim žensko kako plače žao mi bude što sam muško, majke mi.

Nakon 3-4 minuta, upalila je auto i krenula u rikverc.. I hoooop ide nazad, mi već vidimo šta će se desiti… Hooop i lupi u moje auto. Skoči ja, skočiše drugovi, ona izleti iz auta, gleda šta je uradila, hvata se za glavu, brzo se vrati u auto uze papir olovku, napisa nešto, poljubi onaj papir – a mi u čudu gledamo šta bi. Nekih 30 sekundi smo gledali jedan u drugog, a dok mi izletismo do auta, djevojka već otišla.

Nije mnogo štete na autu, ma nije ništa ni bilo, spala mi registracija, al carica mi napisala poruku:

“Izvinjavam se, slučajno sam vas zakačila kako sam se parkirala, nazovite na broj *** za naknadu štete.. Erna”. Nazvao sam je odmah, javila se onako tihim glasom i samo sam joj rekao “Carice, ne sjekiraj se što si mi udarila auto, nego, ostavi ti tog majmuna što plačeš za njim, ja ću te oženiti”, prenosi Kurir poruku mladića.

Samo se nasmijala, a onda i počela izvinjavati. A ja joj opet ponavljao da se ne sjekira. I eto, nagovorio sam je nekako na kafu. Nadam se da će ostaviti momka. Ako ga ostavi, nek mi udara auto svaki dan, neće mi biti žao!”

Foto: Profimedia

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com