Vjeruje li iko: Tramp nije čuo predlog Merkel da se rukuju? - Volim Podgoricu

Vjeruje li iko: Tramp nije čuo predlog Merkel da se rukuju?

Portparol američkog predsjednika Donalda Trampa odbacio je tvrdnje da je Tramp namjerno odbio da se rukuje sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel pred kamerama prilikom njihovog susreta u Vašingtonu.”Mislim da nije čuo predlog njemačke kancelarke da se ponovo rukuju pred fotoreporterima u Bijeloj kući”, rekao je Šon Spajser za njemački Špigel.

Bilo da američki predsjednik nije čuo ili pak da je ignorisao predlog Angele Merkel, uglavnom njemački mediji navode da je bila simptomatična opšta atmosfera susreta tokom kojeg su razlike dva lidera bile evidentne u pogledu imigracije, trgovine i vojne potrošnje u okviru NATO.

Dnevnik Bild danas je ocijenio da je “malo vjerovatno” da Donald Tramp nije čuo predlog kancelarke koja je sjedjela pored njega i primijetio da tokom cele ove scene američki predsjednik Angeli Merkel nije uputio ni pogled.

1 komentar

  1. Aw, i thought this was quite a nice post. In notion I would like to put in place writing such as this additionally – taking time and actual effort to generate a very good article… but so what can I say… I procrastinate alot and also no means manage to go completed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com