Zaboravite spavanje kod rođaka u Beogradu! - Volim Podgoricu

Zaboravite spavanje kod rođaka u Beogradu!

Vjerovatno ste više puta imali potrebu da posjetite Beograd, bilo turistički, bilo poslovno, iz zdravstvenih razloga ili možda da djecu odvedete u Zoo vrt i prošetate ih Knez Mihajlovom, ili odete na Derbi večitih rivala Zvezde i Partizana…

Hotel Slavija? Hotel Metropol? Smještaj kod rođaka li prijatelja? Sve te opcije pale su u zaborav od kada je Beograd, prateći svjetske trendove, ponudio svima nama, koji rado dolazimo i volimo da se u njemu osjećamo kao kod kuće, jednu novu uslugu.

Usluga poznatija kao stan na dan se zasniva na iznajmljivanju apartmana na dnevnom nivou.

Danas je moguće iznajmiti apartman u Beogradu na jedan dan, na više dana, čak i na nekoliko nedelja. Nedostatak komfora i privatnosti, kao i visoka cijena, doprinijeli su da hoteli izgube bitku u odnosu na ovaj vid smještaja.

Danas za 25e ili 30e može se iznajmiti savim korektan apartman za dvije osobe, za 35 ili 40 eura apartman sa odvojenom spavaćom sobom, a već za 50 eura apartman sa dvije spavaće sobe.

beogradvracarapartmanglory

Za agenciju, čije usluge danas  isključivo koristim, čula sam od prijatelja.

Na njihovom portalu noviapartmani.com, predstavljen je širok izbor apartmana.

Svi apartmani u kojima sam bila smještena nalaze se na dobrim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju maksimalnu udobnost. Na osnovu mojih želja, potreba i mogućnosti, ljubazno osoblje mi ponudi uvijek najbolji smještaj.

beogradnovibeogradapartmanbelvillekrin
Ponekad, obradujem sebe boravkom u nekom od njihovih apartmana sa đakuzijem, saunom i sl.

IMG2333

Za 40 ili 50 eura možete iznajmiti takav apartman i u njemu provesti opuštajuće trenutke, daleko od tmurne svakodnevnice.

Novi Apartmani Beograd su pravi izbor za sve nas koji vole prijestonicu Srbije ili ih obaveze jednostavno do nje odvedu.

Hotel Slavija? Hotel Metropol? Smeštaj kod rođaka li prijatelja? Ne, više nikada!

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail for the head. Your concept is outstanding; ab muscles an element that there are not enough folks are speaking intelligently about. I will be delighted we came across this within my search for something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com