Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta - Volim Podgoricu

Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta

Juče 21. marta kompanija Domaća trgovina, Aroma marketi i Conto diskonti, prvog dana proljeća izvukli su dobitnika glavne nagrade, stan u Podgorici u nagradnoj igri NE ZABORAVI STAN.

U prisustvu komisije, u Aroma marketu Delta city, održano je javno izvlačenje glavne nagrade. Dobitnik STANA u Podgorici je Maja Strugar, Podgorica.

Podsjećamo da su nagradnu igru NE ZABORAVI STAN, Aroma marketi i Conto diskonti organizovali u saradnji sa Mastercard i Maestro karticama. Nagradna igra je počela 25.12.2016. godine i do kraja poslato je preko 25.000 poruka.

U toku nagradne igre, u ukupno sedam kola, srećnim dobitnicima nedeljnih nagrada uručeno je 35 vaučera vrijednosti od po 100 Eura. Aroma marketi i Conto diskonti će nastaviti, kao i do sada, da svojim potrošačima pružaju najvisočije standarde u dijelu kvaliteta i da ih uvjek nagrade za njihov izbor kroz inovativne i vrijedne loyality sisteme.

Zato, već u aprilu,naše drage potrošače ćemo  obradovati sa novom nagradnom igrom, koju će Aroma marketi i Conto diskonti organizovati sa  kompanijom Expo Commerce i brendom Jaffa  čiji su distributeri.

Svim potrošačima  Aroma marketi i Conto diskonti zahvaljuju se na učešću i žele im više sreće u svakoj sledećoj nagradnoj igri.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com