ROĐENDAN AIR MAX-A U PODGORICI: Svi ste pozvani, čekaju vas prijatna iznenađenja - Volim Podgoricu

ROĐENDAN AIR MAX-A U PODGORICI: Svi ste pozvani, čekaju vas prijatna iznenađenja

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prijestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.


Podgorica će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta mjeseca Buzz će organizovati brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max patika – u garaži TC Delta City od 12h-17h.

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima.


Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit – prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit dijelu.  Air Max Thea Flyknit u vedrim bojama za dame, kao i Air Max Zero Essential muški i ženski modeli najprodavaniji ove sezone.


Najnoviji Air Max modeli ekskluzivno će biti dostupni u Buzz radnjama u Podgorici, Baru i Kotoru.

Kako bi sve ljubitelje Air Max modela uključili i nagradili za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo.

Od četvrtka 23.03 do petka 31.03 trajaće aktivacija „JUST GOT ‘EM“, a potrebno je da uradite sljedeće:

1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera u radnji, držeći je u ruci

2. Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte @buzzmne na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsmne #buzzmontenegro

Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 140€  za Nike kupovinu u BUZZ-u.

Na dan proslave, Buzz je osim raznih aktivacija za posjetioce, spremio i brojne poklone.

Proslavi će prisustvovati Air Max kolekcionar Nemanja Drobnjak, Nikola Šoć, Marko Vukotić i Tamara Bulatović.

1 komentar

  1. This was for a new and credulous ‘generation’ who, I suppose, have never even heard reference made or seen so much as a parody of the series – which is most unlikely, if I might paraphrase our favorite Vulcan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com