Ozbiljno upozorenje astrologa za večeras: Opasna iskušenja i velike nevolje vrebaju! - Volim Podgoricu

Ozbiljno upozorenje astrologa za večeras: Opasna iskušenja i velike nevolje vrebaju!

Brzi zaključci i komplusivne misli karakteristične za ovaj period mogle bi da vas uvale u nevolju

Kad Merkur, predstavnik racionalnosti i planeta komunikacije uđe u nepovoljan tranzit, astrolozi savjetuju oprez, piše Lovesensa.

Merkur je naš glavni saradnik u organizaciji, analizi i definisanju načina na koji komuniciramo s drugima, U njega se zagledamo kad god nas zanima nečija sfera interesovanja ili stil komuniciranja.

Osobe s kvadratom Merkura i Plutona znaju da budu spremni na brz konflikt, a astrolozi im savjetuju više kontrole nad riječima i manje kontroverznih nastupa.

Upravo ovaj aspekt čeka sve nas večeras i trajaće i sjutra: a taj Merkur u kvadratu s Plutonom podstiče na brze zaključke i kompulsivne misli.

Još dva aspekta doprinose iskušenjima – polukvadrat Marsa i Hirona pojačavaće preosjetljivost mnogih, a svako insistiranje na zahtjevima, čak i ako su opravdani, može djelovati neprirodno i preoštro.

Takođe, Mjesec u kvadratu s Marsom čini mnogo toga nepredvidivim.

Ne dozvolite da vas opsijedaju nevažna razmišljanja, pazite šta govorite drugima, nemojte nametati svoje stavove. I sami ćete osjetiti da vam je potrebno više prostora, više slobode.

Nervoza i razne mentalne tegobe mogu se umiriti tišinom, posvećenošću sebi, vježbama na jačanju svijesti.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com