KOMPLETAN MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Evo koga čeka VELIKA LJUBAV, a ko će se OPARITI - Volim Podgoricu

KOMPLETAN MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Evo koga čeka VELIKA LJUBAV, a ko će se OPARITI

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Usmjerite se na rješavanje onoga što niste stigli da obavite u proteklom mjesecu i onoga što ste iz nekog razloga morali da odložite. Obratite više pažnje na konkurenciju u poslu, kao i na sve drugo što bi moglo da vas ometa. Nedostajaće vam motivacija i biće vam usporen napredak u ostvarivanju onoga što ste planirali da postignete. Kako neprestano imate potrebu da žurite, da se takmičite i sa samim sobom i kako ste skloni da budete ishitreni, nešto vam je promaklo i to će vam praviti teškoće, a vi nećete uspijevati da uočite o čemu se radi. To je zbog toga što će greška koju ste napravili biti izvan vašeg vidokruga, skrivena, suptilna. Najbolje što možete da učinite je da temeljno istražite gdje je u prethodnom periodu moglo da dođe do propusta sa vaše strane. Kako ste dovoljno uporni, uspjećete da to utvrdite, da ispravite ono što ne valja i da otklonite smetnje na putu do cilja. Očekuju vas pregovori iza zatvorenih vrata, a nakon toga i dosta razgovora i dogovora sa poslovnim partnerima i saradnicima o razvoju zajedničkih projekata. To će se uspješno odvijati.
U pregovorima vezanim za aktuelne i buduće poslove, osjećaćete povremeno napetost jer ćete biti razvučeni na više strana. Okolnosti i sagovornici će od vas zahtjevati da se prilagođavate, što vama neće uvijek prijati. Nekoliko puta ćete promijeniti smjer i vraćati se na početak ali će na kraju sve da se završi bolje nego što ste očekivali. Od uspjeha u pregovorima zavisiće i vaše finansije, što će vas dodatno motivisati da se potrudite. U prve tri nedelje aprila potrebno je da budete štedljivi i da vodite strogo računa o troškovima. Nepotrebne troškove izbjegavajte i ne ulazite u komplikovane investicije. U zadnjoj nedelji mjeseca će početi da pristižu i očekivani dobici što će vam popraviti i raspoloženje i stanje na računu.
Nezaposleni Ovnovi će još neko vrijeme čekati na ponudu za ozbiljan i stalan posao. Potrebno je da budu strpljivi i uporni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će da se retrogradno vrati u vaše polje tajni već početkom mjeseca i zadržaće se tamo do samog kraja aprila. Bićete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivaće sumnju kod vašeg partnera, što može da dovede do nesuglasica i zahlađenja u odnosima.
Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete dane povučenosti. Nećete direktno reći partneru šta je bio razlog vašeg čudnog ponašanja i o čemu ste toliko ćutali. Umjesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu.
Ako ste slobodni:
Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam donijeti susret sa bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osjećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo da dođe do obnavljanja nekadašnje veze. Romansa će trajati dvije-tri nedelje, do pred kraj mjeseca. Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspijete da prevaziđete prošlost, ovog puta ćete se razići zauvjek.
Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imaće velika očekivanja, jer će idealizovati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. Jedan nepromišljen potez druge osobe razbiće im iluzije i vratiti ih u realnost.

Zdravlje:

Više kretanja vam je neophodno. Iskoristite svaki dan kada bude lijepo vrijeme bar za kraću šetnju, a jedan vikend u mjesecu bi vam prijao izlet u prirodi. Čist vazduh i sunce će vam vratiti dobro raspoloženje i pozitivno će uticati na vaše zdravlje, fizičku kondiciju i imunitet. Izbjegavajte da se iscrpljujete i da pretjerujete u bilo čemu.
Potrebno je da ishranu pojačate gradivnim namirnicama, a to su pšenične klice, korenske biljke kao što su cvekla i rotkvice i integralne testenine. Svježe voće vam je važna namirnica, pa vam se preporučuje ishrana sa što više voća, a manje povrća i mesa. Takođe vam je potrebno što više tečnosti, na prvom mjestu čiste vode, kao i limunovog soka.

Srećni brojevi:

7, 13, 21, 24, 27


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Budite pažljivi po pitanju investicija, troškova i platnog prometa. Na ovim poljima je potrebno da budete štedljivi i da nadoknadite resurse koji su u manjku i zaostatku. Zbog toga nije poželjno da se zadužujete, osim ako nemate drugog izbora ali i u tom slučaju budite vrlo pažljivi i prethodno napravite detaljan plan kako možete maksimalno ublažiti dodatne potencijalne teškoće. U vezi onoga što vam bude nejasno ili u čemu nemate dovoljno iskustva, oslonite se na podršku i pomoć prijatelja i pouzdanih saradnika. Bićete u mogućnosti da na taj način riješite nešto što vas usporava u ostvarivanju prioritetnih planova i što traje još od prošlog mjeseca. Čak ćete biti u prilici da obnovite jednu saradnju koja je bila korisna ranije, pa će se istim pozitivnim intenzitetom i sada nastaviti. Uspjeh možete postići u poslovima koji su vezani za kancelarijski posao, administraciju, zatvorene institucije kao što su bolnice i slično. Uspjećete da nadoknadite ono što je u zaostatku i nastavićete sigurnim koracima ka pozicijama i uspjesima koji su bili u padu u prethodnom periodu.
Merkur koji vlada vašim poljem novca će od 10. aprila biti u retrogradnom hodu što je još jedan razlog da budete pažljivi u vezi novca, ali u ovom slučaju se to više odnosi na vaš lični novac i vrijednosti, nego na poslovne investicije i platni promet. Kako će se Merkur kretati retrogradno kroz vaš znak, obratite dodatnu pažnju na vaš lični nastup, način komunikacije i ponašanje. Ovo nije pogodan period da ističete svoje mišljenje i da ulazite u rasprave i nadmudrivanje sa drugima. Mnogo više će vam se isplatiti ako budete ćutljivi i povučeni i budete pažljivo slušali ono što drugi govore. Bićete u prilici da čujete nešto što će vam dati plodnu ideju koju ćete umjeti da iskoristite.
Nezaposleni Bikovi će uspjeti da se povežu sa jednim poznanikom i makar privremeno rade na zajedničkom poslu. To im je polazna tačka za nešto bolje što dolazi kasnije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Partner vam je privržen i nastojaće da vam udovolji. Vi ćete s druge strane, biti povučeni i zaokupljeni svojim problemima, pa nećete dovoljno pažnje posvećivati partneru. Vaša planeta, Venera će biti retogradna do polovine aprila. To će vas činiti udaljenim od partnera, pa se ovaj može osjećati zapostavljeno i to će ometati vaš odnos.
U drugoj polovini aprila Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete i vi da se okrenete partneru i nastojaćete da nadoknadite propušteno. Pokazaćete partneru da vam je važan tako što ćete izaći na neko mjesto gdje oboje volite da budete. Obasipaćete voljenu osobu malim znacima pažnje. Najvažnije je da iskreno pokažete svoja osjećanja.
Ako ste slobodni:
Neko koga poznajete od ranije, a koga niste duže vrijeme vidjeli, ponovo će se pojaviti u vašem životu. Kako ste i ranije imali simpatije prema toj osobi, poželjećete da je zavedete. Pri tome ćete djelovati tajanstveno i harizmatično, čime ćete privući pažnju druge osobe. Između vas dvoje će doći do avanture koja će biti kratkog vijeka jer će vam druga osoba priznati da ima druge planove u životu ali da nije mogla da vam odoli.
Stariji Bikovi će biti zainteresovani za avanture i neće željeti da nešto umnogome mijenjaju svoje navike. Jedino što će na kratko promijeniti je što će biti vrlo aktivni i dinamični u svojim avanturama, mada su po prirodi ležerni.

Zdravlje:

Zdravlje će vam se poboljšati i imunitet pojačati sa dolaskom toplijih i sunčanih dana. Preporučuje vam se da što više slobodnog vremena provodite na čistom vazduhu i u prirodi. Kako ćete zbog pojačanih napora kojima ćete biti izloženi na poslu i u dnevnim aktivnostima biti umorniji nego obično, nađite više vremena za odmor i relaksaciju.
Na stres i umor ćete reagovati probavnim smetnjama. Zbog toga vam se preporučuje ishrana koja se sastoji od svježeg voća i povrća koje je sezonsko i koje je prisutno na pijačnim tezgama u aprilu. Zelena salata, spanać, rukola, blitva, kao i mladi luk. Od voća će vam prijati rane jagode, kao i mango, ananas i banane.

Srećni brojevi:

1, 6, 13, 18, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Tokom aprila, do sredine mjeseca, usmjerićete se na obnavljanje ranijih kontakata i saradničkih odnosa. Postaće vam jasno da vaš poslovni naperdak zavisi najviše od povezanosti sa pouzdanim poslovnim partnerima, provjerenim saradnicima i lojalnim klijentima. Pri tome ćete doći u kontak sa novim potencijalnim saradnicima i upoznaćete nekolicinu osoba koje će se u budućnosti pokazati zahvalne za saradnju i uz pomoć kojih ćete poboljšati i proširiti vašu poslovnu ponudu. Veliki dio aprila vam je pogodan za dovršavanje zaostalih planova i obaveza. Kako ste po prirodi skloni da radite više poslova u isto vrijeme, započeli ste nekolicinu različitih poslovnih i privatnih projekata ali vam je ostao veći broj zadataka koji čekaju da konačno dođu na red, kako bi sve to što je u toku moglo da se razvija u željenom pravcu. Preusmjerite sve svoje napore kako biste što više tih obaveza dovršili do sredine mjeseca. Koliko u tome budete uspješni, toliko poboljšanje uspjeha možete da očekujete u narednom periodu. Podrška i pomoć neće izostati, a rezultati će vas prijatno iznenaditi.
Merkur će od 10. aprila krenuti retrogradno kroz vaše polje tajni. Zbog toga pripazite na konkurenciju i izbjegavajte da pričate okolo o vašim poslvnim i privatnim planovima. Posebno izbjegavajte da drugima govorite o vašim idejama. Neko bi mogao da vam ih ukrade. Kako biste to izbjegli, važno je da provjerite bezbednost podataka koje imate na poslu i privatno. Promijenite šifre vaših naloga na internetu, posebno tamo gdje primate i skladištite poštu, važnu dokumentaciju, kontakte i slično. Takođe osigurajte i vaš moblini telefon od krađe podataka. Na finansijskom polju i u platnom prometu nećete biti zadovoljni saldom na računu ali se potrudite da održavate stanje relativno stabilnim.
Nezaposleni Blizanci mogu da dobiju stari posao, tj. da im ponude posao na mjestu gdje su već ranije radili. Savjet je da to prihvatite, jer nećete u aprilu dobiti bolju priliku.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Predložićete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete da radite zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, porodicu i što vam donosi poboljšanje kućnog budžeta. Oboje ćete se složiti oko uljepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim predlozima i uključiće se u zajedniči rad na onome oko čega se dogovorite.
U drugom dijelu aprila ćete otići na kraći izlet sa voljenom osobom na mjesto gdje je u blizini priroda, gdje možete oboje da se opustite i uživate. To može da bude planinski predio ili neko jezero. Na tom putovanju ćete upoznati zanimljive ljude sa kojima ćete se družiti. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.
Ako ste slobodni:
Nedostajaće vam osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Shvatićete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počećete da razmišljate kako da stupite u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bićete spremni da to ispravite, a ako je to bilo zbog druge osobe, bićete spremni da oprostite. Naći ćete način da se vidite sa bivšim partnerom i imaćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uslovom da ne čekate dugo.
Stariji Blizanci bićete privučeni osobom koja će vam slati suptilne signale da joj se dopadate. Nakon što joj priđete, ubrzo ćete saznati da je u vezi ili braku ali ćete pristati na tajnu vezu jer će vam se osoba veoma dopasti.

Zdravlje:

Zbog pojačanih aktivnosti, dešavaće vam se da se osjećate iscrpljeno s vremena na vrijeme. Zbog toga je važno da što bolje rasporedite svoje aktivnosti i da se dovoljno odmarate. Pravite kraće i konstruktivne pauze tokom dana, praktikujte kraće šetnje i rekreativne fizičke vježbe. To će vam pomoći da savladate umor i da se bolje osjećate.
Radi boljeg zdravlja, ishrana bi trebala da vam se sastoji od nešto više voća. Vašem organizmu će tokom aprila prijati južno voće, kao što je ananas, pomorandže i mango. Sušena brusnica i smokva su odlične za bolji rad pluća i probavnog sistema. Meso kuvano na pari možete da konzumirate, dok izbjegavajte meso sa roštilja i pohovano.

Srećni brojevi:

2, 9, 15, 18, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla, karijere i ciljeva, prolazi kroz vaše polje saradnika. kako se u isto vrijeme nalazi u znaku Bika gdje se ne osjeća dobro i nailazi na ograničenja, tako i vi nećete biti zadovoljni načinom na koji se bude odvijala vaša poslovna saradnja. Na tom polju će doći do neslaganja u stavovima između vas i osoba koje srećete na poslu i kroz posao o načinu mađusobne saradnje, što će izazivati napetosti i potencijalne konfliktne situacije. nastojte da pristupite diplomatski rješavanju sporova, kako ne biste zbog ishitrene reakcije prekinuli jednu saradnju koja vam je dragocjena, a samo trenutno ne funkcioniše kao ranije. Već nakon 22. aprila će doći do postepenog poboljšanja. Pružiće vam se mogućnosti da se stručno usavršavate i dobićete ponudu da pohađate kurs ili seminar koji bi vam pruđio bolje kvalifikacije i donio boljen poslovne pozicije. tak seminar će biti zakazan u drugom mjestu, pa ćete biti u prilici da odete na poslovno putovanje. Tamo ćete upoznati nekog iz inostranstva ko će vam biti budući poslovni partner i saradnik.
Merkur koji vlada vašim poljem komunikacija, od 10. aprila će biti u retrogradnom hodu, što vas upozorava da ne pokrećete nove poslovne pregovore i dogovore i da budete pažljivi u timskom radu. U poslovima koji se rade u grupi gdje svako ima neko svoje zaduženje i povezan je sa drugim članovima grupe dolaziće do nesporazuma i gubitka dobre koordinacije. Zbog toga će realizacija planova koji podrazumijevaju takav način rada kasniti. Što se tiče rukovanja finansijama, budite štedljivi i izbjegavajte veće izdatke i komplikovane novčane šeme. Privredna i ekonomska kretanja nećete moći jasno da sagledate nakobn 20. u mjesecu. Zarada će vam biti do granice proseka.
Nezaposlenim Rakovima se savjetuje da se udruže da jednim ili više poznanika i prijatelja u traženju novog posla. tako su im veće šanse da nađu ono što im odgovara.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Primjetićete kako se vaš partner trudi da poboljša uslove vašeg zajedničkog života i da zbog toga nema dovoljno vremena da se posveti vama onoliko koliko biste vi to željeli. Prihvatićete njegovu zauzetost obavezama kao znak pažnje i podržaćete ga tako što ćete se prema njemu odnositi brižno, onako kako to samo vi umijete.
Osjećaćete potrebu za izlascima i druženjem ali nećete uspijevati da se dogovorite sa prijateljima i organizujete. Partner će vam priskočiti u pomoć tako što će on sam organizovati poneki zajednički izlazak i prirediti vam nešto što vi volite. Na primjer, odlazak na predstavu koju želite da pogledate ili u bioskop, na koncert i slično. To će vas činiti srećnim.
Ako ste slobodni:
Duže vrijeme vam se sviđa osoba koja je često u vašoj blizini, a koje je i fizički blizu vas jer stanuje ulicu dalje, u bližoj okolini. Često se srećete, a poznajete se i preko zajedničkog prijatelja. Nagovorićete prijatelja da organizuje zajednički izlazak i kreućete u osvajanje. Vaša simpatija se neće opirati direktno vašem udvaranju ali će se praviti da to ne primjećuje ili zaista neće to primjećivati. Nećete biti sigurni da li je ta osoba rasejana i u svom svijetu ili nije zainteresovana za vezu.
Nešto starijim Rakovima počeće da se nabacuje neko ko nije po njihovom ukusu. Takvu osobu će ubrzo postaviti na svoje mjesto. Želeće da upoznaju nekog sa finim manirima, ali u aprilu neće biti takve sreće.

Zdravlje:

Kako počinju ljepši dani i kako u prirodi sve više cvjetaju razne biljke, jači i oštriji mirisi će vam nadraživati disajne kanale. To će pojačano uticati na Rakove koji su alergični na cvetanje. Na vrijeme se obazbedite nečim što ublažava alergije. Promijenljvo vrijeme dovodiće i do variranja krvnog pritiska. Biće vam potrebno više fizičkih aktivnosti.
Stabilnije zdravlje zahtjeva pravilnu ishranu. Tokom aprila će vam organizam pozitivno reagovati na sve svježe zeleno povrće kao što je spanać, blitva, zelena salata i praziluk. Izbjegavajte slatkiše, osim ponekad crnu čokoladu i kakao napitak. Od vitamina vam je neophodan B kompleks i uzimajte ga svakodnevno jer ćete lakše podnositi napore.

Srećni brojevi:

4, 11, 14, 19, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur i Mars kreću se kroz vaše polje posla i pokreću vas u smjeru osmišljavanja efikasnijih načina da svoje poslovne planove i obaveze postignete u planirnom roku. Ovog puta je neophodno da dobro razmislite kako da odgovorite na izazove koji su pred vama i izbjegnete pad produktivnosti. Kako ćete u sve to ulagati više napora nego obično, jer će vas pratiti otežane okolnosti, osjećaćete napetost i frustriranost. Izbjegavajte nepromišljene i prenagljene poteze. Zbog pritisaka koje ćete trpeti, kako zbog obaveza koje ste sami sebi nametnuli iz želje za dokzivanjem, tako i zbog pritisaka od strane nadređenih, bićete skloni da žurite, čime možete još više zakomplikovati situaciju, umjesto da sebi olakšate. Od 10. aprila Merkur će krenuti retrogradnim hodom, što će od vas zahtjevati da napravite reviziju planova, kako privatnih tako i poslovnih. Dobro u tome je što ćete pronaći propuste koji su doveli do ponekih zastoja i komplikacija, ali će vam trebati više vremena da ispravite greške, što će vas usporiti u daljem razvoju aktuelnih projekata.
Venera koja će do sredine aprila da se kreće retrogrado, vratiće se u vašem polje platnog prometa, što vam je povoljna prilika da preusmjerite svoje napore ka naplati zaostalih potraživanja i rješavanju finansijskih konstrukcija koje ste odlagali jer niste imali uslove za njihovo rješavanje. Ovaj mjesec vam nije pogodan za nova zaduživanja. Stoga, izbjegavajte podizanje kredita i pozajmica. U protivnom ćete se dovesti u nepovoljan finanijski minus iz čega ćete se teško kasnje izvući. Ukoliko budete mudro postupali i vodili računa o troškovima, u drugoj polovini mjeseca će vaše finansije početi da se popravljaju, što će vam omogućiti da ubrzate ostvarivanje planiranih ciljeva.
Nezaposleni Lavovi će dobijati ponude za posao koji ne odgovara njihovim kvalifikacijama i koji će od njih zahtjevati duže radno vrijeme, pojačan napor i koncentraciju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Imaćete osjećaj da se vaš partner udaljava od vas i biće vam jasno da je to zbog vašeg nastojanja da se istaknete u društvu i zauzmete bolje pozicije. Vašem partneru je potrebno da se istaknete u vašem braku, emotivnoj vezi, porodičnim stvarima. Ako na vrijeme uvidite šta vam je važnije i ko vam je važniji, izbjeći ćete nesuglasice i zahlađenje u odnosima.
Vašem partneru je potrebna vaša podrška jer ne može sve sam. Zbog toga nemojte izbjegavati svoje porodične odgovornosti, pogotovo ako imate djecu. Posvetite više pažnje porodici. Sklad u vezi sa partnerom ostvarićete tako što ćete biti prisutni i aktivni u rješavanju važnih zajedničkih i porodičnih pitanja. Budite oslonac voljenoj osobi.
Ako ste slobodni:
Ako ste slobodni od skora, jer vas je partner s kojim ste bili u vezi ostavio, nećete prihatiti kraj veuzeb i nastojaćete svim raspoloživim sredstvima da uvjerite bivšeg da je pogriješio i da ste vi jedina i prava osoba sa kojom treba da bude u vezi. Ovaj će da vam se opire i tjera kontru, što će dovesti do usijanja i otvorenog sukoba između vas dvoje. Ako ste duže vrijeme slobodni, poželjećete avanturu sa jednom osobom ali će ova htjeti više od avanture i neće vas pustiti na miru.
Nešto starijim Lavovima će prijati susret sa osobom sa kojom su nekada bili u vezi. Bivši će vam priznati da je još uvijek zaljubljen u vas. Vi iz principa nećete priznati da niste preboleli tu vezu i nećete se lako prepustiti osvajanju.

Zdravlje:

Promjenljivo vrijeme vam ne odgovara jer vaš imunitet slabi kada su velike promjene vremena. Bićete podložni virusima i prehladi. Zbog toga je neophodno da djelujete preventivno kako biste ojačali odbrambene sposobnosti svog organizma. na prvom mjestu je važno da poboljšate kondiciju fizičkim vježbama. Teretana ili fitnes program će vam najviše prijati.
Ishrana koja će vam ovog mjeseca biti potrebna za bolji imunitet i fizičku kondiciju treba da se sastoji od kaloričnih namirnica kao što je pileće bijelo meso ili crvena mesa kuvana na pari. Riba, posebno morska sa dodatkom svježeg povrća kao što su raštan, zelena salata i mladi luk uticaće povoljno na vaš organizam. Pijte mlijeko i jedite svže voće.

Srećni brojevi:

9, 17, 20, 24, 28


devicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Vaša vještina je odlična u poslovima gdje treba da se posvetite redu i detaljima. Ponekad je važno da sagledate širu sliku i da svoju pažnju usmjerite na druge oblasti vašeg posla. U aprilu će vam se pružiti prilika da ulčestvujete na sastancima gdje će se razmatrati mogućnosti širenja vaše poslovne ponude, a to možete iskoristiti za širenje vašeg uticaja i za povezivanje sa novim partnerima i saradnicima. Bićete u mogućnosti da započnete saradnju sa inostranim partnerom, što će vam donijeti mogućnost poslovnog putovanja. Stručna specijalizacija je ono što će vas zanimati, između ostalog, a kako će Merkur koji vlada vašim poljem posla da se kreće retrogradno od 10. aprila, mogli biste da izdvojite vrijeme za neki vid obuke ili seminara, što već duže vrijeme odlažete. Od koristi bi vam bilo da obnovite poslovno partnerstvo sa preduzećem sa kojim ste u nekom ranijem periodu imali plodnu saradnju. Potrebni su vam pouzdani ljudi i kontakti kako biste mogli da se probijete i budete konkurentni na tržištu. Sitni poslovi počinju da vas koče. Vrijeme je za nešto ozbiljnije.
Na polju finansija i platnog prometa još neće biti značajnijeg pomaka ali to ne treba da vas brine ukoliko budete mudro raspolagali svojim novcem i ne budete ulazili u nepotrebne i povećane troškove. Nije još vrijeme za velike investicije i pazite da se ne zadužujete, osim u slučaju da je nešto neophodno, onda nastojte da to budu manji i podnošljivi iznosi. Isplatiće vam se ako investirate u sebe u smislu poboljšanja svojih radnih vještina. Dobitke ćete ostvariti kroz saradnju sa prehrambenom industrijom i uvoz prehrambenih artikala. Od 21. aprila mars prelazi u vaše polje posla i karijere, pa ćete intenzivirati napore i mudrije pristupati ostvarenju vaših ciljeva, što će vam donijeti nove dobitke.
Nezaposlene Djevice biće u mogućnosti da dobiju ponudu da pohađaju poslovnu obuku preko jedne firme ili zavoda za zapošljavanje, što će im donijeti priliku da dobiju nov posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Uviđate da je neophodno da više vremena i pažnje posvetite vašem bračnom ili emotivnom partneru jer ste već više puta propustili važne zajedničke trenutke i počeli ste da se udaljavate jedno od drugog. Imate potrebu da nadoknadite propušteno i pobrinućete se da to učinite, što će obradovati vašeg partnera.
Mada niste skloni pokazivanju emocija, voljenoj osobi ćete poklanjati nježnost i imaćete bolji osjećaj za njene potrebe i raspoloženja, što će vam donijeti bolju bliskost i zajedničke trenutke u kojima ćete oboje uživati. Venera će retrogradno vratiti u vaše polje braka i ljubavi i činiće vas romantičnim i zanesenim, što će vašeg partnera činiti srećnim.
Ako ste slobodni:
Sa osobom koja vam se duže vrijeme dopada i sa kojom ste već bili u kratkoj vezi, ne uspijevate da se uskladite. Vaš odnos je promijenljiv. Čas ste blizu jedno drugom i čini vam se da je to prava osoba za vas, a čas se oko nečeg ne možete složiti pa počnete da se udaljavate. Tokom aprila bićete u mogućnosti da vašu vezu obnovite i da se oboje uozbiljite. Shvatićete da vam je stalo jedno do drugog i da sitnice ne smiju da stoja na putu vašoj sreći. Prilagodićete se.
Nešto starije Djevice će se zaljubiti i biće zanesene i u oblacima. Ovo je za vas poboljan mjesec za ljubav ali pod uslovom da ne ponavljate stare greške. Ako ovog puta bude ozbiljno, nemojte da se uplašite i povučete.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promeljivo i djelimično osjetljivo. Dobro bi vam došlo da preventivno uzimate nešto za jačanje imuniteta. U tu svrhu će vam najbolje poslužiti med i proizvodi od meda kao što je matični mleč. Fiozičke vježbe, šetnju i rekreaciju u prirodi kada je lijepo vrijeme, nemojte zanemariti jer će vam i dobra kondicija biti važna.
Od ishrane će vam koristiti žitarice i proizvodi na bazi žitarica. Klice pšenice su vam u ovom mjesecu odlične za jačanje organizma i nadoknađivanje potrebne energije. Hlebovi od raži i heljde, uz variva od blitve i spanaća, kao i riba, smuđ i pastrmka su pravi izvor proteina za vaš organizam. Konzumirajte i svježe voće u umjerenim količinama.

Srećni brojevi:

10, 13, 17, 21, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Bićete šarmantne i umjećete da se istaknete u oblastima javnosti, kao i u saradnji sa poslovnim partnerima. Od ruke će vam ići i diplomatske aktivnosti, kao i oblasti prava.Ako se bavite nekim od ovih zanimanja ostvarićete dobar uspjeh. Venera, koja vas predstavlja, retrogradno će se vratiti u znak Riba, odakle će izaći iz retrogradnog hoda, a u tom znaku će se zadržati do samog kraja aprila. Kako Ribe predstavljaju vaše polje javnosti i partnerstva, bićete u prilici da sa poslovnim partnerima uspostavite skladnije i produktivnije odnose. Imaćete dobar osjećaj kako da nastupate i da predstavite svoje ideje, što će nailaziti na dobar prijem. To će vam omogućiti da neka poglavlja u ugovorima koji su se pokazali nedovoljno isplativim u ranijem razdoblju ispravite donošenjem aneksa u saglasnosti sa drugom stranom. To će se kasnije pokazati obostrano korisnim rješenjem. Ljudi koje budete sretali u poslu i kroz posao će umjeti da cijene vaš pristup gdje gledate zajedničku korist, a ne samo lilčne ciljeve. Zbog toga će vam mnogo izaći u susret i imaćete uspjeha.
Na polju platnog prometa budite pažljivi i izbjegavajte da se zadužujete. Merkur koji prolazi ovim poljem krenuće retrogradno 10. aprila što će vam donijeti teškoće na polju finansija i usporiće obrt novca. Uplate na vaš račun će kasiti, pa ćete i vi kasniti sa plaćanjem vaših obaveza. Zbog toga više pažnje obratite na odložene obaveze i one sa kojim ste već u zakašnjenju i potrudite se da prvo rješavate ono što je od ranije u zaostatku. Tako ćete lakše da se snalazite i uspjećete da ublažite teškoće sa kojima ćete se suočavati. Krajem mjeseca biste mogli da profitirate zahvaljujući vještim potezima u odnosu sa inostranim partnerom. Ovo je posebno naglašeno ako se bavite međunarodnom trgovinom.
Nezaposlenim Vagama april donosi nove šanse za posao u javnom i privatnom sektoru. Nešto što ste duže vrijeme čekali biće vam ponovo ponuđeno. Pristanite, nećete se razočarati.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Izabraćete pravi trenutak da partneru saopštite šta ste isplanirali da promijenite u izgledu vašeg zajedničkog doma. Kako on u tom trenutku neće moći da nađe primjedbu, uspjećete da ga nagovorite da vam se pridruži i da zajedničkim snagama i sredstvima obavite nešto što duže vrijeme odlažete. Kada to završite uvjerićete se da je to bila dobra odluka.
Nedostaju vam zajednički trenuci, izlasci i druženja. Nakon što završite proljećno sređivanje, predložićete partneru izlet u prirodu, gdje možete provesti lijep vikend udvoje. Kako će vaš plan uspjeti, dogorićete se i naredni vikend da provedete na sličan način, samo ćete ovog puta pozvati i zajedničke prijatelje. Uživaćete u provodu i bićete zadovoljni.
Ako ste slobodni:
Odlučili ste da vam sloboda više ne prija i da ćete se bolje osjećati ako prekinete samački život i nađete nekog s kim možete da dijelite zajedničke trenutke. Kako još ne poznajete osobu koja bi vam odgovarala kao budući partner, potrudićete se da je upoznate. Prilika će vam se pružiti na zabavi kod jednog prijatelja ili tokom izlaska. Upoznaćete osobu koja posjeduje kvalitete koje cijenite. Ako budete spontani, iskreni i šarmantni, nova veza je na pomolu.
Starije Vage će biti u prilici da biraju između bar dvije osobe koje će biti zainteresovane za vezu sa njima. Odaberite onu koja pokazuje lijepe manire. Druga osoba je dobrostojeća ali naviknuta da sve dobija zahvaljući novcu.

Zdravlje:

Dolazi ljepše vrijeme, pa bi vam prijali povremeni izlasci u prirodu. Kako će vam zdravlje biti stabilnije, nastavite da ga održavate stabilnim kroz bavljenje sportskom rekreacijom. Vježbe koje radite u teretani ili fitnes centru, možete praktikovati i napolju, na čistom vazduhu. Budite više u pokretu, možete i biciklom ili rolerima.
Od ishrane će vam prijati više voća kao što su banane, jabuke, avokado i ananas. Uzimajte više tečnosti. Osim vode, konzumirajte i više mlijeka, kao i voćnih sokova, ali onih svježe cijeđenih. Prijaće vam da većinom jedete presnu hranu koju možete obraditi u blenderu ili na pari. Zelena salata, mladi luk, blitva, šargarepa su dobar izbor.

Srećni brojevi:

5, 11, 14, 19, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Kontakti sa ljudima koji su iz vaše profesije su vam korisni tokom aprila. Nastojte da se povežete sa kolegama kako biste bili u toku onoga što je trenutno aktuelno i u trendu jer će vam to pomoći da ostanete konkuretni na tržištu i da poboljšate vašu ponudu. Poseban naglasak će vam biti na radnom okruženju. Počinjete sve više da shvatate da ne možete da funkcionišete dobro na poslu ako ste okruženi osobama koje vas ometaju, sa kojima ne dijelite slične ideje i ritam rada. Zbog toga ćete usmjeriti svoje napore da se oslobodite onoga što vas u okviru posla i u radnom okruženju ometa i usporava i potrudićete se da se okružite onim osobama koje imaju sličan pristup radnim obavezama poput vas kao i sličan stil rada, radne navike i dovoljno samostalnosti i odgovornosti. To vam neće biti lako i na prvom mjestu ćete trebati da osmislite plan kako da to ostvarite. Ako ste zaposleni na mjestu gdje je za vas nepovoljno radno okruženje, možete odlučiti da promijenite posao. U tome ćete imati pomoć jednog poznanika koji vam može srediti novo radno mjesto.
Obratite pažnju na vaš javni nastup, način na koji se predstavljate prije drugima, posebno u poslovnim pregovorima ili u odnosima sa poslovnim partnerima, kao i pred publikom. Merkur će od 10. aprila da se kreće retrogradno kroz vaše polje javnosti i partnerstava, što će vam donijeti nesporazume i usporiti razvoj planova i poslova koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Ovaj period vam nije pogodan za javne nastupe, reklamne kampanje i sklapanje novih poslovnih ugovora. Umjesto toga, posvetite se zajedničkim obavezama sa kojima ste u zaostatku. Uspjeh možete ostvariti u svemu gdje možete da ispoljite svoju kreativnost, kao i u oblastima zabave i ugostiteljstva. Finansije će biti u skladu sa prosekom.
Nezaposleni Škorpioni će uspjeti da nađu sezonsko zaposlenje ili nešto honorarnog tipa, što će ujedno biti i nešto što vole da rade. Na primjer posao freelancera.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebna vam je podrška i osjećanje da ste voljeni i nekome potrebni. To će vas motivisati da se više dajete u odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom i da na prvo mjesto stavljate potrebe svog partnera. Vaš partner će biti prijatno iznenađen vašom brigom jer to ne pokazujete često na toliko očigledan način. U svakom slučaju će to umjeti da cijeni.
kako ćete osjećati pojačanu potrebu da veći dio slobodnog vremena provodite u društvu voljene osobe, pokazaćete inicijativu za zajedničku zabavu i provode. Znate dobro šta vaš partner voli i šta ga zabavlja, pa čak i ako vi imate nešto drugo od zabave što više volite, ovog puta ćete se prilagoditi partneru. Iznenadiće vaš što ćete se oboje odlično zabavljati.
Ako ste slobodni:
Osoba sa kojom ste u prošlosti imali skladnu vezu i koju još uvijek niste preboleli, odjednom će se ponovo pojaviti u vašem životu zahvaljujući Veneri koja se retrogradno vraća u vaše polje ljubavi i tu ostaje većim dijelom aprila. Između vas i bivšeg partnera probudiće se ponovo nekadašnja osjećanja i oboje ćete poželjeti da pokušate ponovo. Ovakva šansa se pruža možda samo jednom u životu. Potrudite se da ovog puta ne uprskate i dajte sve od sebe.
Stariji Škorpioni će biti otvoreni na udavaranja ali će im više prijati zabava od bilo čega ozbiljnog na ljubavnom polju. Jedna osoba koja već duže vrijeme pokušava da vas zavede biće blizu toga da uspije u svojoj namjeri.

Zdravlje:

Vaša vitalnost je pojačana u aprilu i potrudite se da tako ostane. Izbjegavajte pretjerivanja bilo koje vrste, kao i podložnost porocima. Pretjerivanje u hrani i piću bi moglo da dovede do kardiovaskularnih smetnji i povišenog krvnog pritiska. Ako budete umjereni i održavalio kondiciju u formi, ne treba da brinete za dobro zdravlje.
Vaš način ishrane je često nemaran. Zbog toga je pravo vrijeme da se posvetite zdravijoj ishrani i da na taj način eliminišete štetne materije iz organizma. Vašem organizmu je potrebno čišćenje. U tu svrhu koristite morske alge kao dodatak ishrani, mekinje, kurkumu i rotkvice. Posna hrana i više tečnosti, posebno vode, dovešće vaš organizam u ravnotežu.

Srećni brojevi:

2, 12, 23, 26, 30



strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere kretaće se u aprilu kroz vaše polje usluga. Ako se bavite nekom vrstom usluga, kao što su ugostiteljstvo, zanatske ili konsultantske usluge, ili servisiranjem i popravkama razne vrste, ovaj mjesec će vam biti značajan po tome što će vaše usluge biti više tražene. Još u prvom dijelu aprila ćete shvatiti da je neophodno da nešto poboljšate u organizaciji, planiranju i načinu vašeg rada, kao i u odnosima sa kolegama na poslu. Obim vaših poslovnih obaveza će biti uvećan, pa će vam biti teško da sve stignete da obavite u planiranom roku. Uz to, Merkur od 10. aprila počinje da se kreće retrogradno i to će vas usporiti. Zbog toga nije preporučljivo da započinjete nove projekte niti da prihvatate nove obaveze dok ne dovršite one koje su trenutno u toku. Posebno posvetite vrijeme i pažnju obavezama sa kojima ste u zaostatku. Ukoliko se potrudite da napravite reviziju svojih planova, otkrićete propuste koje ćete biti u prilici da ispravite i da se usmjerite sigurnijim pravcem u ostvarivanje ciljeva, što će se pokazati mudrim potezom.
Venera izlazi iz retrogradnog hoda sredinom aprila i najveći dio mjeseca će podsticajno uticati na Strijelčeve koji se bave sopstvenim poslom ili rade u privatnom sektoru. Imaćete povoljne mogućnosti da servisirate i obnovite osnovna sredstva za rad ili bar jedan dio radne opreme, što će vam otvoriti prostor za povećanje produktivnosti. Razmislite i o mogućnosti adaptacije poslovnog prostora, jer ćete imati i za to sredstva, a to bi vam omogućilo da se bolje osjećate i da imate više volje za rad. promjena i osvježenje će vam prijati. Na polju finansija ćete profitirati ako se bavite kupoprodajom nekretnina. Uglavnom će vam finansije biti stabilne, ali će biti neophodno da se prilagođavate aktuelnim monetarnim tokovima.
Nezaposlenim Strijelčevima će biti lakše nego obično da nađu novi posao jer će biti snalažljivi. Možete dobiti i ponudu da se vratite na stari posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zajednički trenuci sa voljenom osobom biće usmjereni na rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što duže vrijeme odlažete, sada će konačno moći da se realizuje jer ćete se oboje usaglasiti i potuditi oko toga. Jedno drugome ćete pružati oslonac i podršku, što će dovesti do pojačane bliskosti. Imaćete više vremena jedno za drugo.
Prijaće vam da sa partnerom razgovarate o temama o kojima volite da razgovarate, a u poslednje vrijeme niste imali vremena za to, jer ste oboje bili zaokupljeni svako svojim obavezama. Zajednički izlasci i provod su vam neophodni kako biste se opustili, a za to ćete uspjeti da se organizujete u drugoj polovini aprila.
Ako ste slobodni:
Sunce većim dijelom aprila prolazi kroz vaše polje ljubavi, gdje je egzaltirano, što će vas činiti punim inicijative u traženju osobe sa kojom biste mogli da uđete u novu emotivnu vezu. Privlačiće vas osobe od akcije, avanturističkog duha i strastvene. Takvu osobu možete upoznati na mjestima za zabavu ali i u prirodi ili sportskim terenima ako budete izlazili na rekreaciju. Vi volite dinamiku u vezi i nije vam od primarne važnosti koliko će veza da traje.
Nešto stariji Strijelci će tražiti kvalitet na prvom mjestu i biće u pruilici da upoznaju osobu koja će zadovoljavati njihove kriterijume. Ostaje vam još da provjerite da li vi zadovoljavate potrebe osobe koja vam se dopadne.

Zdravlje:

Retrogradno kretanje Merkura kroz vaše polje zdravlja donijeće vam pad imuniteta, pa ćete biti podložni prehladi, virusnim infekcijama i osjetljivosti na cvetanje, što može prouzrokovati alergije. Zbog toga je važno da preventivno djelujete i da pripazite kada su nagle promjene vremena. Potrebna vam je pravilna ishrana radi jačanja ravnoteže organizma.
Preporučuje vam se da uzimate pojačanu dozu vitamina i to više vrsta: B i B12 vitamin, kao i C i E vitamin. Svježe povrće, posebno presno, kao što su mladi luk, šargarepa, zelena salata uzimajte svakodnevno. Riba i bijelo meso su vam važni kao izvor proteina. Takođe će vam prijati svježe voće koje možete obraditi u sokovniku i tako konzumirati.

Srećni brojevi:

6, 10, 17, 20, 26


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje komunikacije i saobraćaja i najveći dio aprila će provesti tamo. Kako se u isto vrijeme vraća u znak gdje se dobro osjeća, to će vas činiti ljubaznim i prijatnim u komunikaciji. Iskoristite ovaj period da obnovite kontakte sa osobama sa kojima ste već ranije imali dobru saradnju i sa kojima lako nalazite zajedničke interese. Ideje i prijedloge o kojima razmišljete duže vrijeme ili koje ste već ranije pokušali da predstavite ali nisu imale dovoljno odjeka kod vaših sagovornika, sada imaju više šansi da budu prihvaćete. Ovog puta sagovornike neće privući na prvom mjestu vaši predlozi, već način kako ih budete izneli i prijatan, prijateljski, pokroviteljski ton vašeg izlaganja. Umjećete da u poslovnim pregovorima pronađete šta je ključna potreba vaših sagovornika i tako ćete ih privoljeti na saradnju. Ovo će se posebno isplatiti Jarčevima koji se bave poslom prodavca ili savjetnika. Bićete uspješni i u poslovima gdje se od vas očekuju kreativna rješenja. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama na visokom položaju.
Tokom prila izbjegavajte rizične poteze, naročito kada se radi o novcu i investicijama, ali i zaključivanju novih poslova koji u sebi sadrže povećanu dozu rizika ili u kojima nemate dovoljno iskustva. Merkur će se od 10. aprila kretati retrogradno, zbog čega nećete moći da dovoljno dobro procijenite koliko je sigurno nešto u šta namjeravate da se uspustite u vezi poslovnih ponuda. To će vam donositi zastoje ako se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstvom. S druge strane, dobar uspjeh vas očekuje ako se bavite privatnim poslom jer ćete uspjeti da dođete do izražaja i vaš nastup na tržištu će biti zapažen. Umjećete izuzetno dobro da upravljate svojim preduzećem, a ako radite za drugog, istaći ćete se kao ličnost.
Nezaposleni Jarčevi će biti dobro informisani gdje su otvoreni konkursi za zapošljavanje i gdje se traže njihove kvakifikacije, što će im olakšati pronalaženje novog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zajedničko vrijeme sa voljenom osobom će vam biti važnije od stalne posvećenosti poslu i životnim ciljevima. Izlasci sa partnerom u pozorište, bioskop, koncert ili odlazak na izlet u prirodu kada je lijepo vrijeme predstavljaće vam izvor pozitivne energije i činiće vas motivisanim, vedrim i punim inicijative, što će prijati vašem partneru.
Bićete više nego obično posvećeni vašoj porodici i potrudićete se da vaš dom zablista. Partneru ćete predložiti vaše zamisli o uljepšavanju izgleda vašeg doma, a partneru će se to dopasti, pa ćete zajedničkim snagama da to sprovedete u djelo. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje, što će vas još više zbližiti i poboljšati vašu emotivnu vezu.
Ako ste slobodni:
Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje ljubavi, što vam može donijeti susret sa bivšim partnerom. Kako nećete imati nikoga ko bi mogao da vam privuče pažnju, ovaj susret će u vama pokrenuti nekadašnja osjećanja, a nakon nekoliko susreta ćete zaključiti da je i bivši partner zainteresovan da ponovo pokušate. Postoje izgledi na uspjeh, pod uslovom da ne ponovite greške koje su prvi put dovele do raskida. Na to naročito pripazite jer ćete biti skloni ponavljanju grešaka.
Nešto starijim Jarčevima neće prijati izlasci i zabava. Umjesto toga, počećete da se tajno viđate sa jednom osobom koja nije slobodna, a koja vas od skora zavodi i djeluje vam privlačno. Pazite da neko ne otkrije vašu tajnu vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promeljivo i osjetljivo. Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će u aprilu biti retrogradan, što će prouzrokovati pojačan umor i variranje krvnog pritiska. Moguće su i respiratorne smetnje. Prilalo bi vam da više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu, kako bi vam se pojačao imunitet. Izbjegavajte pretjerane napore.
Zdrava ishrana će preventivno uticati da se osjećate bolje i poboljšaće odbrambene sposobnosti vašeg organizma. Potrebno vam je više tečnosti i vitamina. Osim čiste vode, povremeno pijte i mineralnu. Cijeđeni sokovi, posebno od limuna, pomorandže i jabuke su dobar izvor vitamina. Svježe povrće, mlijeko i mliječni proizvodi vam se takođe preporučuju.

Srećni brojevi:

1, 8, 17, 21, 31


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Mars, vaš vladar posla i karijere, prolazi u prve tri nedelje aprila kroz vaše polje završetaka i usmjerava vas da pojačate svoje napore kako biste ranije započete projekte ubrzali i uspjeli da ispoštujete zadate ili dogovorene rokove. Važno je da budete smireni i da ne reagujete ishitreno na teškoće i prepreke sa kojima ćete se suočavati, a koje će vas neminovno usporavati i zbog kojih nećete uspjeti sve da obavite na vrijeme, nego ćete silom prilika morati da neke rokove prolongirate. Kako će se na ovom polju Merkur od 10. aprila kretati retrogradno, nailazićete na niz nesporazuma i nećete moći da se usaglasite i napravite dobru koordinaciju u poslovnim odnosima, kako sa poslovnim partnerima, investitorima, kolegama, osobama od autoriteta, tako i sa klijentima. Najviše će vas ometati administrativne stvari koje nisu na vrijeme obavljene. Bićete primorani da to rješavate, da obilazite razne šaltere, institucije, tražite pravne savjete, proučavate zakonske akte, a to će vam oduzeti najviše vremena. Što prije sve to obavite, moći ćete lakše da se nosite sa drugim izazovima.
Venera se retrogradno vraća u vaše polje novca i ostaće tu najveći dio aprila. Zbog toga će biti neophodno i da posebnu pažnju posvetite finansijama i rješavanju svih obaveza sa kojima ste na ovom polju u zaostatku, a koje morate da riješite kako biste mogli da nastavite rentabilno da poslujete. Nije povoljan period da se dodatno zadužujete. Finansijske teškoće će vas pratiti do sredine aprila, nakon čega će vam biti već lakše i počećete pokalo da se vraćate u monetarnu ravnotežu. Uspjeh ćete ostvariti u kontaktima i dovorima sa osobama na visokom položaju, a od toga koliko povoljne dogovore budete sklopili, zavisiće i koliko ćete uspjeti da zaradite. Od ruke će vam ići i oblasti saobraćaja i trgovine.
Nezaposlene Vodolije će nailaziti na teškoće u nalaženju posla. Moći će da dobiju privremeni ili sezonski posao, kao i nešto honorarno ali na određeno vrijeme.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i prijedloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unaprijedite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.
Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i u prirodu. Ljepše vrijeme će u vama pokrenuti potrebu da se više krećete. Kako oboje imate zajednička mjesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na planinu, reku, jezero, gdje god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gdje možete da provedete vrijeme nasamo sa voljenom osobom.
Ako ste slobodni:
Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspjećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne pretjerate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspjećete da je dobijete i uđete u novu vezu.
Nešto starije Vodolije će biti strastvene i pune samopouzdanja. Neće oklijevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa riječi pređu na djela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspjeh. Dalje već moraju da se dokažu.

Zdravlje:

Kako ćete biti aktivni, u pokretu i kako ćete upražnjavati svakodnevne fizičke i rekreativne aktivnosti, vaše zdravlje i fizička kondicija će biti u dobroj formi. Potrebno je da više vremena provodite na čistom vazduhu i da izbjegavate zadimljene prostorije, kao i mjesta gdje ima mnogo vlage.
Vašem organizmu je potrebno više svježeg voća radi unosa vitamina. Pomoranže, limun, kivi, ananas, jabuke i avokado možete konzumirati pojedinačno, a možete i sve zajedno kao voćnu salatu da pomiješate. Isto tako, svježe cijeđeno voće, biljni čajevi sa dodatkom kurkume i đumbira, kao i mente, predstavljaće odličan izvor zdravlja za vas.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 22, 27


ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Od velike važnosti u aprilu biće vaši poslovni dogovori, kontakti, organizacija svakodnevnih obaveza i realizacija planova. Bićete često u pokretu i održavaćete česte sastanke sa poslvnim partnerima i saradnicima. U sve to ćete ulagati pojačane napore, kako biste uspjeli da prevaziđete izazove i prepreke sa kojima ćete se suočavati. U prve tri nedelje aprila Mars prolazi kroz vaše polje komunikacija i saobraćaja i nalaziće se u znaku Bika gdje je izgonu i gdje se osjeća frustrirano. Koliko god se trudili, stvari će se na ovim poljima odvijati previše sporo i djelovaće vam da vaši sagovornici nemaju sluha za ono što im govorite. To će vas činiti sklonim impulsivnim reakcijama i riječima, pa je važno da budete smireniji kako vas neko ne bi uvukao u konflikt ili kako vi ne biste isprovocirali nekakvu raspravu koja vam ne bi išla u korist. Od 10. aprila Merkur će da se kreće reteogradno kroz vaše polje komunikacija. Nailzićete na česte neporazume u komunikaciji, kasniće važne informacije, a može vam se dogoditi i da izgubite ili zaturite važne dokumente.
U periodu retrogradnog Merkura, posvetite posebnu pažnju sređivanju poslovne dokumentacije i papirologije. Pospremite vaše radno mjesto i okruženje. Izbacite sve što je nevažno i što može da vam smeta. Sa poslovnim partnerima i saradnicima napravite reviziju ranijih dogovora, jer ćete tako uočiti greške i moći da ih ispravite. Venera se retrogradno vraća u vaš znak pa ćete biti uspješni u svom nastupu, djelovaćete ljubazno i vratiće vam se sigurnost i samopouzdanje. Kako Sunce prolazi kroz vaše polje novca i nalazi se u znaku svoje egzaltacije, umjećete da rukujete finansijama, imaćete dobar osjećaj za investicije i tokove novca, pa ćete ostvariti dobar uspjeh na finansijskom polju i dobru zaradu.
Nezaposlene Ribe uspjeti da nađu posao gdje će biti primljene na probni rad. Na vama je da se dokažete kako biste mogli da dobijete posao za stalno.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete dobrog raspoloženja i pružaćete pažnju, nježnost, iskrene emocije, što će prijati i vama i vašem partneru. Lijepo ćete se slagati oko svih važnih stvari i umjećete da osmislite zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo. Svom partneru ćete prenositi svoje dobro raspoloženje.
Zajedničke planove o kojima ste ranije razgovarali sa partnerom, a niste iz nekog razloga imali mogućnosti ili vremena da ih sprovedete u djelo, tokom aprila ćete biti u mogućnosti da ostvarite. Vaš partner će zajedno sa vama da se potrudi da ono što je i vama i njemu važno dođe na dnevni red i počne da se rješava. Uživaćete i u zajedničkim izlascima.
Ako ste slobodni:
Promijenićete nešto u svom izgledu i nastupu što će imati pozitvan efekat. Privlačićete pažnju i poglede drugih i lako ćete zaključiti kome se dopadate, pa ćete moći da izaberete osobu koja bi vama odgovarala kao partner. Kako će vam se samopouzdanje pojačati, odlučićete da preduzmete odgovarajuće korake kako biste osobu koja vas privlači bolje upoznali i kako biste je šarmirali. Na pragu nove emotivne veze bićete već u drugoj polovini aprila.
Nešto starijim Ribama prilaziće nekolicina udvarača. Bićete mudri i nećete se upuštati u emotivne veze na prvi pogled, već ćete procijeniti da li neko od ovih koji kruže oko vas zaista odgovara vašim kriterijumima.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno tokom aprila. Bićete često u pokretu i praktikovaćete svakodnevne fizičke ili rekreativne vježbe, što će doprineti skladnoj kondiciji. Provodićete više vremena napolju, u prirodi na čistom vazduhu. Od fizičkih aktivnosti će vam odgovarati trčanje, biciklizam, joga vježbe i vježbe disanja.
Na stabilnost vašeg zdravlja preventivno će uticati i zdrava ishrana. U ovom mjesecu vam se preporučuje sezonsko voće i povrće, presno ili samo površno temički obrađeno, kao i pojačan unos mesa koje treba da bude kuvano na pari. Više mliječnih proizvoda kao što su sirevi i vitamini B12 i E činiće vas odmornim i punim pozitivne energije.

Srećni brojevi:

4, 8, 14, 18, 25


Astrolozi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com