Podgoričanka Maja Strugar: “Kada su mi rekli da sam dobila stan ZANIJEMILA SAM od šoka” - Volim Podgoricu

Podgoričanka Maja Strugar: “Kada su mi rekli da sam dobila stan ZANIJEMILA SAM od šoka”

Podgoričanka Maja Strugar dobitinica je stana u nagradnoj igri Domaća trgovina / Aroma marketi i Conto diskonti, u saradnji sa Mastercard i Maestro karticama, potvrdila je direktorica marketinga, Jelena Šanjević. Ključevi stana su Maji svečano uručeni u petak u Aroma marketu u tržnom centru Delta City.

“Učešće u nagradnoj igri sam započela prije mjesec dana iako sam za nagradnu igru znala od samog početka. Kako sam redovni kupac u ovim radnjama odlučila sam da okušam sreću jer su pravila igre jednostvana”, rekla je Strugar koja je od juče i zvanična vlasnica stana od 42 kvadrata koji se nalazi u Zagoriču.

Ona kaže da joj tokom trgovine nije padalo na pamet da bi baš ona mogla da bude srećna dobitnica, iako gotovo svakodnevno trguje u Arominim marketima i Conto diskontima koristeći karticu koju smatra lakšom za trgovinu nego gotovinsko plaćanje.

“Više sam se skoncentrisala na sporednu nagradnu igru, a to je vaučer od stotinu eura. Vaučera se dijeli 35 i to mi je izgledalo realnije. Na stan, iskreno, nijesam ni pomišljala jer sam vjerovala da ne postoji ni najmanja mogućnost da ga baš ja osvojim”, kaže ona.

Maja kaže da je i bukvalno zanijemila kada je čula da je dobila stan!

“Bila sam na poslu kada su me pozvali. Rekli su da sam osvojila nagradu ali sam mislila da je u pitanju vaučer. Oni su shvatili da ja nijesam svjesna da sam dobila stan a kada su mi to naglasili zanijemila sam. Zbunjenost, uzbuđenje i oduševljenje!”, priča Maja.

Ova djevojka dodaje da nije bla svjesna sve do momenta kada su joj uručeni ključevi.

Šanjević je izjavila da je stiglo više od 25 hiljada SMS poruka za nagradnu igru, kao i da je uručeno 35 vaučera izvučenim dobitnicima.
“Ovo je velika stvar i za nas i za kupce koji su iščekivali izvlačenje. Nagradna igra je bila pristupačna i jednostavna -račun od preko pet eura iskorišćen po navedenim uputstvima učestvuje u igri”, izjavila je Šanjević.

“Ne zaboravi stan!” je počela 25. decembra prošle godine, a 21. marta se saznalo čiji će stan to biti.

“Uz prisustvo komisije je izvučena naša dobitnica kojoj ovom prilikom upućujem čestitke u svoje lično ime i ime kompanije Domaća trgovina. Zahvalila bih se ovom prilikom svim potrošačima koji su učestvovali u nagradnoj igri kao i partnerima u projketu Mastercard i Maestro karticama”, rekla je Šanjević, poručujući da će Aroma marketi već od aprila obradovati potrošače novom nagradnu igrom u sradanji sa kompanijom Expo Commerce i brendom Jaffa.

Maja Strugar je izjavila da jedva čeka i tu nagradnu igru: “Od aprila ću učestvovati i u novoj igri koju Aroma priprema, a do tada ću početi polako da razmišljam kako i počnem da uređujem stan”.

3 komentara

  1. Heya i am for the primary time here. I found this board and I to find It really useful & it helped me out much. I hope to offer one thing again and help others such as you aided me.

  2. Possessing read this I thought it had been quite beneficial. I value you taking time and work to put this article together. I when once again locate myself paying method to significantly time both reading and commenting. But so what, it was nonetheless worth it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com