Žena otišla kod ginekologa i otkrila da ima – “TUMOR PENISA” - Volim Podgoricu

Žena otišla kod ginekologa i otkrila da ima – “TUMOR PENISA”

Jedna Nišlijka (ime i prezime poznato redakciji) doživjela je neprijatnost pred ljekarskom komisijom, koja se grohotom smijala kada su uvidjeli da joj je izabrani ginekolog u domu zdravlja, umjesto šifre za genetska ispitivanja napisao da ima tumor penisa!

Ona za “Blic” objašnjava da je ostala šokirana kada je saznala šta je njen ginekolog napisao, pa se na kraju i ona smijala, ali od muke.

 – Majka mi je imala karcinom dojke, zbog čega sam odlučila da uradim genetske analize i saznam da li imam predispozicije za to. Već mjesecima pokušavam da dobijem uput za genetko ispitivanje u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Međutim, niko u Nišu ne zna da se to radi u Beogradu, pa mi je bilo potrebno vrijeme da sakupim svu papirologiju i odem pred ljekarsku komisiju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje – objašnjava ova Nišlika.

Foto: Privatna arhiva

I kada je napokon uspjela da dobije sve, čim je stala pred komisiju, ljekari su počeli da umiru od smijeha.

– Čim je vidjela uput, doktorka je počela da se smije. Rekla mi je da ne može da vjeruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa, i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru – prepričava ona.

Kaže da joj je pao mrak na oči, jer joj je tri nedjelje bilo potrebno da dobije taj pečat i sada je ponovo morala da se vraća u dom zdravlja.

– Doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htjela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promijenim – kaže ova žena.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com