POMOZIMO RADULOVIĆIMA - Volim Podgoricu

POMOZIMO RADULOVIĆIMA

Na samo dvadesetak kilometara od Podgorice, a mnogo daleko od svojih vršnjaka, u selu Komani, u vrlo teškim uslovima žive Bogdan, Novak, Milodarka i Petar Radulović sa svojim roditeljima.

Nemaju oni puno želja kao njihovi vršnjaci. Ne žele oni iPhone, niti su ikad čuli da postoji, ne žele ni brendiranu odjeću, niti znaju šta je brend, ne žele ni nove patike, zadovoljni su sa onim dva-tri broja većim koje im neko pokloni. Najveća želja djece je da njihov teško bolesni otac Nikola ozdravi. Da, kako oni kažu, može opet da im kupuje brašno.

Njihov otac je ostao paralizovan nakon moždanog udara i nalazi se na odjeljenju intezivne njege u KC-u.

Majka Jelena je takođe lošeg zdravstvenog stanja, tako da ova djeca preživljavaju zahvaljujući pomoći dobrih ljudi.

Bogdan, Novak i Milodarka su djeca sa posebnim potrebama. Stanje djece su utvrdili psiholozi, pa školski program rade po posebnom programu.

Iz Banke hrane mole institucije da zbog zdravstvenog stanja djece i materijalnih nedaća u kojima žive razmisle je li moguće da djeca, ukoliko žele, nastave školovanje u ustanovi koja bi im obezbijedila boravak i školovanje.

 

Ova porodica živi na malom imanju, u urušenoj kući sa polomljenim prozorima i bez toaleta.

Ukoliko želite da pomognete ovoj porodici vašu donaciju u vidu hrane, odjeće, obuće, stvari za kuću,  kao što je to uradila Banka hrane, možete dostaviti porodici Radulović.

Svi koji žele pomoći mogu dobiti kontakt porodice preko e-maila [email protected], broj 069495680 i u inboxu na FB stranici.

Novčanu donaciju možete uplatiti na žiro račun: Radulović Jelena 535-0400200934677-63 kod Prve banke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com