SLAVKO KALEZIĆ: Ne mogu da dođem sebi od Končitinih riječi - Volim Podgoricu

SLAVKO KALEZIĆ: Ne mogu da dođem sebi od Končitinih riječi

Crnogorski umjetnik Slavko Kalezić uspješno je odradio prvi internacionalni promotivni nastup u susret Eurosongu. Minule nedjelje, Kaleziću je pripala čast da u londonskom lokalu “Cafe de Paris” izvođenjem numere “Space” probije led “London Eurovision Party” okupljanja, pred više od 30 evrovizijskih kolega, brojnom publikom, novinarima…

“Prošlo je sjajno. Činjenica da sam imao tu čast da otvorim i zatvorim koncert među 35 evrovizijskih učesnika mnogo govori o mom uspjehu, a prouzrokovan je mojom umjetnošću. Publika je pjevala ‘Space’ i igrala sa mnom. Čak su uspjeli da me skinu i vide izvajano tijelo, jer sam proglašen za najpoželjnijeg muškarca”, ističe Kalezić za DN.

Bilo je vremena za upoznavanje protivnika i nekadašnjih evrovizijskih pobjednika, a naš predstavnik nije propustio šansu da upozna austrijskog transvestita Končitu Vurst osvajača Eurosonga u Kopenhagenu 2014.

“Ona je sjajna. Mnogo vremena smo proveli zajedno u bekstejdžu. Ne mogu da dođem sebi zbog komplimenata koje sam dobio od Končite i od ostalih učesnika. Končita je mnogo opuštena i neposredna. Voli mnogo da se šali, kao i ja. Poručila mi je: ‘ti si umjetnik pred kojim nema granice. Pretalentovan. Imaš posebnu misiju. Sjajan si! Mnogo me je inspirisao tvoj video, tvoja interpretacija'”, prisjeća se Kalezić.

Evrovizijski karavan iz Londona seli se put Izraela. Već sjutra veče u Tel Avivu na programu je žurka “Israel Calling” a Kalezić će, po završetku izraelske misije, “Space” predstaviti u Amsterdamu (8. april) i Madridu (15. april).

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. Ovo je da se zaleleche, ka nasi stari na sahrane! Lele Slavko dje nas nagrdi takoooooooo!!!!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com