PIT BUL NAPAO DIJETE RASTRGAO DRUGOG PSA: Evo koliku kaznu je platio vlasnik! - Volim Podgoricu

PIT BUL NAPAO DIJETE RASTRGAO DRUGOG PSA: Evo koliku kaznu je platio vlasnik!

Tivatska Služba za inspekcijske poslove tokom marta je napisala četiri prekršajna naloga i naplatila kazne od ukupno 200 eura, zbog neadekvatnog držanja kućnih ljubimaca.

To je rezultat pojačanih aktivnosti, u skladu sa najavom lokalne uprave da će se intenzivirati kontrola sprovođenja odluke o Komunalnom redu, odnosno Odluke o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca.

“Vijestima” je saopšteno da je obavljeno 12 inspekcijskih nadzora, od toga osam puta ukazano na uočene nepravilnosti i napisana četiri prekršajna naloga.

Tokom marta, pripadnici Službe uputili su sedam poziva Azilu za nezbrinute životinje Komunalnog preduzeća Kotor u vezi pasa lutalice na javnim površinama u Tivtu.

Nakon incidenta početkom februara kada je pas rase pitbul koji je, navodno, pobjegao vlasniku na gradskoj rivi Pine napao i lakše povrijedio dvogodišnje dijete i rastrgnuo drugog manjeg psa, lokalna vlast je najavila da će inspekcijske službe znatno strožije sankcionisati nepoštovanje propisa, posebno vlasnike koji šetaju pse bez povoca i korpe.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com