TRAGEDIJA: Marko Ivezić BAČEN SA LITICE na Malti?! - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Marko Ivezić BAČEN SA LITICE na Malti?!

Marko Ivezić, kuvar iz Novog Sada i vatreni navijač Partizana, pronađen mrtav u moru, sumnja se da ga je prije nekoliko dana neko namerno gurnuo sa velike visine u ambis

Marko Ivezić, vatreni navijač Partizana iz Novog Sada, koji je na Malti radio kao kuvar, pronađen je mrtav u moru kod mesta Marsaskala. Policija sumnja da je Ivezić ubijen tako što je bačen sa litice u vodu, pa je pokrenuta istraga.

Mladićevo tijelo je nađeno u utorak u moru pored obale.

Udario o stijenu

– Prolaznici su primetili da leš pluta po vodi i odmah obavijestili policiju. Utvrđeno je da je pao sa stijene na stijenu, odakle se survao u more. Na mjestu gdje je udario glavom o liticu nađena je lokva krvi, a nedaleko od tog mjesta nađene su i lične stvari Ivezića, uključujući i mobilni – prenijeli su malteški mediji.

Mesto pada... Jedna od litica kod mesta MarsaskalaMjesto pada… Jedna od litica kod mjesta Marsaskala

Još nije jasno kako je Novosađanin završio u moru, a policija pretpostavlja ga je neko namjerno gurnuo.
– Provjeravaju se sve okolnosti njegovog pada. Postoji sumnja da on nije sam skočio u more, već da ga je neko gurnuo. Da li sa namjerom ili ne, još je rano govoriti – kaže naš sagovornik upućen u slučaj.

Kako nezvanično saznajemo, Marko Ivezić bio je vatreni navijač Partizana, o čemu svjedoče i fotografije na njegovim profilima na društvenim mrežama.
– Nije krio da je simpatizer Grobara. Posjećivao je utakmice i družio se s navijačima. Na Malti postoji i grupa navijača pod nazivom „Grobari Malta“. Oni su se često sukobljavali sa navijačima drugih klubova. U poslednje vrijeme su pravili haos po Malti. Na Malti su ih nazivali vandalima – kaže naš sagovornik i dodaje da ne treba isključiti ni mogućnost da je nesrećni Ivezić stradao u još jednom obračunu navijača.

Ostavio ženu i ćerku

Prijatelji i poznanici pokojnog Ivezića kažu da su šokirani njegovom smrću.
– Radio je kao kuvar na Malti. Bio je odličan u svom poslu. Ovdje je živio sa suprugom i maloljetnom ćerkom. Niko ne zna šta se desilo i kako je tačno stradao – kaže jedan poznanik nastradalog Srbina.

Problematični i na Malti
PLAŠE SE SRBA

Na Malti ima mnogo Srba, a među njima su i navijači Partizana koji rade po noćnim klubovima, restoranima ili kafićima.
– Incidenti vandala pokazuju da vlada treba da stvori nacionalni akcioni plan posvećen integraciji migranata u maltešku zajednicu – rekla je Grasijela Galea, gradonačelnica Svetog Pavla

(KURIR)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com