Fora je da OKUPIŠ PORODICU: Od danas nova ponuda Telenora (INFO) - Volim Podgoricu

Fora je da OKUPIŠ PORODICU: Od danas nova ponuda Telenora (INFO)

Kompanija Telenor danas je predstavila novu ponudu usmjerenu na članove porodice, koja im omogućava da uvijek budu u kontaktu i uživaju u prednostima pouzdanog interneta i Telenor mreže.

Svi postpaid korisnici, fizička lica, od danas mogu aktivirati  ponudu “Telenor porodica“, koja odgovara njihovim navikama, procijenjenim na osnovu analiza koje kompanija sprovodi.

U okviru ponude, porodice mogu da povežu individualne pakete u grupu od tri, četiri ili pet članova, čime dobijaju neograničene pozive i poruke između sebe, 30, 40 ili 50 odsto više minuta, poruka i megabajta u pojedinačnim paketima, kao i mogućnost da jedni drugima pošalju megabajte.

“Vjerujemo da ćemo ovom ponudom odgovoriti na navike naših korisnika u Crnoj Gori, koji sve intenzivnije koriste nove tehnologije i mobilni internet. Imali smo namjeru da pozive, poruke i internet objedinimo u jedinstveni paket, i tako članovima porodice pružimo dodatne pogodnosti za komunikaciju prilagođenu svakom članu“, kaže Slobodan Papak, rukovodilac sektora za postpejd za fizička lica u Telenoru

Ponuda “Telenor porodica“ aktvira se veoma jednostavno. Korisnici mogu da pozovu članove porodice da se priključe grupi putem aplikacije ili portala Moj Telenor, SMS porukom, kao i u svim Telenor prodavnicama.

Korišćenje “Telenor porodice“ iznosi 1, 5 eura mjesečno uz svaki pojedinačni paket u grupi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com