PLAKALA SAM DOK SU ME PONIŽAVALI! Milica Pavlović otvorila dušu - Volim Podgoricu

PLAKALA SAM DOK SU ME PONIŽAVALI! Milica Pavlović otvorila dušu

Mlada pjevačica Milica Pavlović (25), koja je karijeru počela kao finalista šeste sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ubrzo nakon toga izborila se za svoje mjesto na muzičkoj sceni.

Zbog vrcavih pjesama i nastupa u kojima vješto provlači dozu erotičnosti, doživjela je popularnost već na samom početku karijere. Međutim, nakon sjaja i glamura, ubrzo se suočila i sa onom drugom stanom medalje.

FOTO: PRINTSKRIN / INSTAGRAM / SENORITAMILICA

Dolazak iz malog mjesta Bunibrod kod Leskovca u Beograd donio je pjevačici velike promjene, počevši od drugačijeg stila života do suočavanja s raznim negativnim komentarima i osudama. Često je zbog toga proživljavala psihološku dramu, svakodnevno se preispitujući da li da odustane od velikog sna i vrati se u rodno mjesto ili da se direktno suoči sa svim preprekama.

Ipak, Miličini baka i deka, uz koje je odrasla nakon razvoda roditelja, svih ovih godina davali su joj vjetar u leđa i bili najveća podrška na tom putu…

– Iskreno, mnogo sam plakala. Imala sam duge noćne razgovore sama sa sobom. Umjela sam da se zatvorim u svoju sobu, da se prvo isplačem i budem ubijeđena da su oni u pravu i da nikada neću uspjeti da ostvarim svoje snove, a onda bi u meni proradio lavovski ponos, snaga i potreba da im dokažem da griješe. Nisam uzalud lila suze – rekla je za novi broj magazina Story Milica Pavlović.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com