MARKOVIĆ: Optužnica za zlodjelo poruka da više nikad nikome ne padne na pamet da udari na državu - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ: Optužnica za zlodjelo poruka da više nikad nikome ne padne na pamet da udari na državu

Optužnica za pokušaj terorizma u oktobru prošle godine biće spremna ove sedmice, i premijer Duško Marković očekuje da to bude poruka akterima, inspiratorima i finansijerima tog zlodjela da više nikada i nikome ne padne na pamet da na taj način udari u temelje crnogorske države. Marković je to saopštio tokom sastanka sa ambasadorima zemalja članica EU u Podgorici, saopšteno je iz Vlade.

„Već ove sedmice ćemo biti svjedoci podizanja optužnice za slučaj pokušaja terorističkih napada, jer su svi kapaciteti Specijalnog državnog tužilaštva i organa za sprovođenje zakona usmjereni na ovaj najvažniji slučaj u novijoj istoriji. O izvjesnosti i realnosti navedenog dovoljno govori panika dijela opozicije koja se pojačano pokazuje proteklih dana“, rekao je on.

“Čvrsto vjerujem da će veoma brzo jasna optužnica i transparentan sudski proces staviti tačku na ovaj slučaj, te da će to biti nedvosmislena poruka i akterima ovog zlodjela, a i svim njihovim inspiratorima i finansijerima da više nikada i nikome ne padne na pamet da na taj način udari u temelje crnogorske države“,  naglasio je premijer.

On je, u tom smislu, naznačio i, kako kaže, kontinuirano dezavuisanje crnogorskog pravosudnog sistema i posebno specijalnog tužilaštva.

(www.cdm.me)

1 komentar

  1. Hohoohhahhaha, a cujes ti ovog Dula Radijatora. Ajte ljudi da mu svi prilozimo po Radijator, dako se smiri! Pa ta prica je Argumentima i Istonom PRavno i Legitimno po Anglosaksonskom PRavnom sistemu razbijena na paramparcad! Evo jedan dokaz i kraj – Svjedok saradnik lazni Aleksandar pravog imena Sasa, je na Crvenoj Interpolovoj=EU=NATO Potjernici, kao Osudjeni Ubica covjeka u Hrvatskoj , a zbog kradje Traktora, tj koristoljublja. Dakle takav covjek ne moze da bude Svjedok saradnig Drzavnoj instituciji koja saradjuje sa Inerpolom. Bar nama tako pricaju! Dakle narode sta je zakljucak? Ne glasajte DPS, ne budite ovce cijeli zivod! Neka sto su naj pokrali i posvadjali i porazboljevali po crne gore.. Ali sad sa ovim hoce da nas sve proglase za budale i retarde?! Bastali vam to , o junaci?!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com