Katarina Radivojević: Teško da će mene neko trpjeti - Volim Podgoricu

Katarina Radivojević: Teško da će mene neko trpjeti

Glumica Katarina Radivojević i dalje je slobodna. Iako priželjkuje ljubav, “onaj pravi” još nije na vidiku, a i sama kaže da će se teško naći muškarac koji bi mogao da istrpi njen tempo života.

“Ne tražim ništa neobično, drugačije nego ostale žene. Sve valjda želimo podršku i razumijevanje. No, vjerujem da mene može podržati samo muškarac poput mene. Skitnica. Teško je tolerisati to što pola godine živim u Srbiji, a pola u Los Anđelesu, što mogu otići gdje mi se ćefne. Vrlo sam otvorena i iskrena i važno mi je da te osobine posjeduje i muškarac sa kojim sam u vezi. Dopada mi se kad vidim da radi na sebi, kad je progresivan, moderan. I to nema veze sa godinama već sa stanjem svijesti”, smatra Katarina.

Kao lijepoj i uspješnoj ženi sigurno joj nije teško da nađe jednako lijepog i uspješnog muškarca, ali romantičarka u duši koja čeka pravu i veliku ljubav ne želi tek tako da se skrasi. A čaršijska zapitkivanja o tome kad će da se uda i pravi djecu samo je nerviraju.

“Udaja vas ne definiše kao uspješnu ženu. Ona je stvar odluke i pravog trenutka, koji se meni još uvijek nije dogodio, ali to ne znači da neće. Kakvu sreću donosim onima koji su prošli kroz moj život, vjerujem da i mene čeka iskrena i prava ljubav”, rekla je popularna glumica za magazin Gloria.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com