PODGORICA: Lažna dojava o bombi u centru grada - Volim Podgoricu

PODGORICA: Lažna dojava o bombi u centru grada

Samo dan nakon što je policija dobila dojavu da je u ekskluzivnom podgoričkom poslovnom centru Capital Plaza u Ulici šeika Zaida postavljena bomba, a za koju se kasnije ispostavilo da je lažna, stiže nova dojava. Ovog puta “meta” lažne dojave je bio hotel Hilton.

Više od 100 osoba koji su u tom trenutku bili u hotelu, policija je obavijestila da napuste objekat. Saznajemo da nije bilo nikakve panike. Gosti su se mirno razišli i otišli kućama.

foto: CDM

Nekoliko radnika hotela koji su na dozvoljenoj udaljenosti noćas čekali da se završi antidiverzantski pregled, kazali su da su svi gosti evakuisani bez gužve i panike.

“Ne znam da li je prijava o bombi upućena policiji ili nekome u hotelu. U jednom trentku je ušla policija i zamolila nas da napustimo hotel. Nijesu nam rekli da je riječ o bombi, pa nije bilo ni panike. Evakuisani su svi gosti iz soba i cijeli “Skaj bar” koji je bilo pun gostiju”, kazao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Ovo je inače peta dojava u posljednjih nedjelju dana koja se odnosi na to da je postavljena eksplozivna naprava u nekom objektu.

Za prve četiri dojave, koje su registrovane prošlog vikenda i koje su se odnosile na diskoteku “Beagle“, šoping mol “Delta City“, hotele “Hemera“ i “Hilton” u Podgorici, se ispostavilo da su bile lažne.

Pošto je Uprava policije u posljednjih nedjelju dana dobila četiri lažne dojave o bombama, ta institucija moli građane koji se zateknu u objektima ili drugom mjestu u takvoj situaciji da ne paniče, budu strpljivi, sarađuju sa policijom i da postupe po direktivama policijskih službenika koje se odnose na bezbjedno i brzo napuštanje lica mjesta.

(www.cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com