KOG SI DANA ROĐEN, TAKVO BREME NOSIŠ: 5. u mjesecu rađaju se najzadovoljniji ljudi, 14. maštoviti… - Volim Podgoricu

KOG SI DANA ROĐEN, TAKVO BREME NOSIŠ: 5. u mjesecu rađaju se najzadovoljniji ljudi, 14. maštoviti…

Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti – izbor profesije, ponašanje u društvu, na potajne želje i ambicije, na život udvoje…Ukratko, one određuju sudbinu svakom čovjeku. Provjerite na sopstvenom primjeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena, Đordana Bruna, koji je ovo otkrio još u 15. vijeku!

Ako ste rođeni…

1. u mjesecu – Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste da to i pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2. u mjesecu – Volite muziku, ritam, ples, imate osjećaja za harmoniju i volite sve lijepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcjenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

3. u mjesecu – Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svijetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

Cio tekst pročitajte OVDJE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com